Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της νέας παιδικής κινηματογραφικής ταινίας "Barbie, στην περιπέτεια του διαστήματος" στο Village 15 Cinemas@The Mall Athens (24/9)

Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της νέας παιδικής κινηματογραφικής ταινίας "Barbie, στην περιπέτεια του διαστήματος" στο Village 15 Cinemas@The Mall Athens (24/9)

Η Barbie συνεχίζει να μας γοητεύει με ολοένα πιο συναρπαστικές ιστορίες και προσκαλεί τις λιλιπούτειες φίλες της να μην παρακολουθήσουν τη νέο κινηματογραφική της ταινία που φέρει την ονομασία "Barbie, στην περιπέτεια του διαστήματος"

barbiestarlightpremiere_732653635943_mp4_video_1920x1080_5000000_primary_audio_eng_8_1920x1080_732702787690

Ας γνωρίσουμε την ταινία:

Η Barbie, η κοσμική πριγκίπισσα, πετά ψηλά με το διαστημόπλοιο μέσα στο μακρινό σύμπαν, με τον αφοσιωμένο της σύντροφο και αξιολάτρευτο κατοικίδιο Pupcorn. Μια μέρα όλα αλλάζουν, όταν τα αστέρια αρχίζουν να σκοτεινιάζουν και να επιβραδύνουν τον χορό τους στον ουρανό. Η Barbie ταξιδεύει σε έναν όμορφο νέο πλανήτη για να ενταχθεί σε μια ειδική ομάδα διάσωσης με αποστολή να σώσει τα αστέρια. Εκεί θα συνεργαστεί με μια ομάδα νέων ταλαντούχων φίλων για να σώσει τον γαλαξία μέσα από συναρπαστικές διαστημικές περιπέτειες.

starlight_adventure_poster_gr

ΑΠΟ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ

Από την UIP

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις 10 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε την  avant premiere της νέας παιδικής κινηματογραφικής ταινίας "Barbie, στην περιπέτεια του διαστήματος" στο Village 15 Cinemas @The Mall Athens το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι. Πριν από την έναρξη της ταινίας, τα παιδιά μπορούν να απασχοληθούν δημιουργικά στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο Barbie που θα φιλοξενείται στο χώρο του σινεμά.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στις 14:00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις 10 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε την  avant premiere της νέας παιδικής κινηματογραφικής ταινίας "Barbie, στην περιπέτεια του διαστήματος" στο Village 15 Cinemas@The Mall Athens το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι. Πριν από την έναρξη της ταινίας, τα παιδιά μπορούν να απασχοληθούν δημιουργικά στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο Barbie που θα φιλοξενείται στο χώρο του σινεμά.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 22α Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr«, nethall.gr, www.jaba.gr,  www.saveandwin.grhttp://kerdise-to.gr/

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 1.412 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερoί νικητές είναι οι:

1.Ευστάθιος Δανιγγέλης

2.Δέσποινα Κάλφα

3.Ειρήνη Μπάκουλα

4.Σάντυ Δημητρακοπούλου

5.Προκοπάκη Ευαγγελία

6.Σικαλίδη Μαριθέα

7.Τσετσέρη Αθανασία

8.Φρόσω Χναράκη 

9.Βίκυ Κουτρούμπα

10.Μαρκετάκη Μαριάννα 

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.