Αρχική Διαγωνισμοί Kερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την παιδική θεατρική παράσταση "Πρίγκιπας και Φτωχός" στο Θέατρο Αβακιό (28/2)

Kερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την παιδική θεατρική παράσταση "Πρίγκιπας και Φτωχός" στο Θέατρο Αβακιό (28/2)

Ένα διαχρονικό παραμύθι ζωντανεύει φέτος στη σκηνή για τους μικρούς μας φίλους, με την υποστήριξη του Κρις Κρις «Τόστιμο!». Το βραβευμένο brand της ELBISCO είναι αποκλειστικός χορηγός της παιδικής παράστασης «Πρίγκιπας και Φτωχός», η οποία παρουσιάζεται από τις 18 Οκτωβρίου στη νέα, ειδικά διαμορφωμένη θεατρική σκηνή «Αβάκιο – Παιδικό Στέκι» (Πολυχώρος Ιεράς Οδού 7 -11). Το κλασσικό έργο του Marc Twain, ανεβαίνει σε κείμενα και σκηνοθεσία Κέλλυς Σταμουλάκη, σε μουσική του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, με έναν 15μελή θίασο ταλαντούχων ηθοποιών. Στον κεντρικό ρόλο της Μούσας εναλλάσσονται η Κωνσταντίνα και η Μελίνα Κανά, ενώ το ρόλο του Λόρδου Χέρτφορντ ερμηνεύει ο Τάσος Χαλκιάς.

«Αβάκιο – Παιδικό Στέκι»
Πολυχώρος Ιεράς Οδού 7 -11

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για κερδίσετε μία από τις 10 διπλές προσκλήσεις να παρακολουθήσετε την παιδική θεατρική παράσταση «Πρίγκιπας και Φτωχός» στο Θέατρο Αβακιό την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 12:00.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου στις 15.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για κερδίσετε μία από τις 10 διπλές προσκλήσεις να παρακολουθήσετε την παιδική θεατρική παράσταση «Πρίγκιπας και Φτωχός» στο Θέατρο Αβακιό την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 12:00.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 25η Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 287 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1.Δέσποινα Χαλκιά

2.Μώρου Λαμπρινή

3.Eυτυχία Zιούτου

4.Παναγιώτα Τζάνη

5.πριάβαλη ειρήνη

6.Μαρκοπούλου Ειρήνη

7.Χρύσα Βιλιάρδου

8.Χρήστος Γιακαλής

9.Θέκλα Μανιά

10. Κωνσταντίνα Πούλου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.