Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 10 οικογενειακά εισιτήρια για το "2ο Φεστιβάλ elamazi" στον Παράδεισο του Παιδιού στο Καπανδρίτι (15/9)

Κερδίστε 10 οικογενειακά εισιτήρια για το "2ο Φεστιβάλ elamazi" στον Παράδεισο του Παιδιού στο Καπανδρίτι (15/9)

elamazi600px-x-540pxΕπιστρέφουμε ανανεωμένοι μετά τις καλοκαιρινές μας διακοπές και -τι καλύτερο- συναντάμε αγαπημένους φίλους στο «2ο Φεστιβάλ elamazi». Σημειώνουμε ημερομηνία και τόπο -την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, από τις 11 το πρωί και μέχρι τις 8 το βράδυ, στον καταπράσινο χώρο «Ο Παράδεισος του παιδιού» των κατασκηνώσεων Ασημακοπούλου στο Καπανδρίτι και δεν χάνουμε το ραντεβού των “elamazistas” για να ξαναζήσουμε γονείς και παιδιά μια ολόκληρη μέρα κοντά στη φύση με ένα πλήθος δραστηριοτήτων, παραστάσεων και αθλοπαιδιών.

Η Σάσα Βούλγαρη, η αγαπημένη παραμυθού που αγαπά την αφήγηση, το μύθο και τις μαγικές ιστορίες θα παρασύρει μικρούς και μεγάλους σε τόπους μακρινούς και παραμυθένιους.

Ο Ηλίας Καρελλάς και η Κωνσταντίνα Γκόρου με την παράσταση Φιγούρα Μαγεμένη θα μας ταξιδεύσουν στην ιστορία του Ελληνικού Καραγκιόζη μέσα από αφήγηση, τραγούδι, σκιές και κούκλες με φόντο ένα μοναδικό τρισδιάστατο σκηνικό σε μια παράσταση – πολυθέαμα χωρισμένη σε τρία μέρη.

Ο Σιλασολφαμί με όχημα ένα θεατρικό κείμενο θα μας παρουσιάσει την μουσικοθεατρική παράσταση Μια χώρα μουσική βασισμένη στο ομώνυμο παραμύθι του Χρήστου Κλαδά (Εκδ.Susaeta 2012).
H oμάδα Φτουξελευτερία με την παράσταση κουκλοθεάτρου Όταν η κόκκινη κλωστή χάθηκε στο μεγάλο δάσος, με αφήγηση λαϊκών παραμυθιών με ζωντανή μουσική και τραγούδια.

Η Μαγεμένη Πυξίδα και η Έφη Πολυχρονάκη με μουσικοκινητικά παιχνίδια για να καλωσορίσουμε το φθινόπωρο.

Το Παίξε Γέλασε για να κατασκευάσουμε μια μολυβοθήκη από ανακυκλώσιμα υλικά και ένα μανταλάκι διαφορετικό …που θα με κάνει να μην ξεχνώ!
Ελάτε να σας τρατάρουμε παραμύθια που ταξιδεύουν από το στόμα στο αυτί, κι απ΄το αυτί στο στόμα με τον Παραμυθοπλάστη
Γονείς και παιδιά θα παίξουμε μαζί και θα μάθουμε για την παρατήρηση, τα συναισθήματα και τα διάφορα είδη επικοινωνίας στα εργαστήρια της Αέρινης Πόλης με τον Αντώνη Μπέρτο.
Θα φτιάξουμε μια ολόκληρη πολιτεία από πηλό με το MyPlayce και θα χρωματίσουμε «παιδικές φατσούλες» με τεχνικές face painting,
Με κόλλα, χώμα και χρώμα θα στηθεί ένα ξεχωριστό εργαστήριο εικαστικών από τον Ευπαλίνο.
Από την ομάδα 1,2,3 Πάμε! θα διεξαχθεί πρόγραμμα αθλοπαιδιών (μπάσκετ, ποδόσφαιρο, στίβο και ενόργανη) όπου παιδιά και γονείς θα συμμετέχουμε στα παιχνίδια σε ομάδες και ζευγάρια!

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε εσείς ένας από τους δέκα τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από ένα οικογενειακό εισιτήριο ελευθέρας εισόδου  για το "2ο Φεστιβάλ elamazi" στον Παράδεισο του Παιδιού στο Καπανδρίτι την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου από τις 11:00- 20:00.  Το οικογενειακό εισιτήριο καλύπτει μια οικογένεια έως 5 ατόμων (πχ 2 ενήλικες και έως 3 παιδιά) ενώ καλύπτει και περισσότερα παιδιά (πχ σε μια πολύτεκνη οικογένεια) αρκεί να επιδείξουν κάρτα πολυτέκνων.Οι νικητές ΔΕΝ χρειάζεται να κάνουν κράτηση στο elamazi.gr, εκτός βέβαια εάν θέλουν να έρθουν και άλλα άτομα μαζί τους πχ μια φιλική οικογένεια.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία  (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στις 15.00 μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • ηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε εσείς ένας από τους δέκα τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από ένα οικογενειακό εισιτήριο ελευθέρας εισόδου  για το "2ο Φεστιβάλ elamazi" στον Παράδεισο του Παιδιού στο Καπανδρίτι την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου από τις 11:00- 20:00.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 10 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

<h3>Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.</h3>
Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 10 αριθμούς από το 1 ως το 642 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους τυχερούς αναγνώστες.

Oι τυχεροί νικητές είναι:

1. Ελένη Ισπόγλου

2. Αθηνά Χατζηφωτίου

3. Αλίκη Κοντούνη

4. Γεωργία Κοντογεώργη

5. Φεβρωνία Μπεκρή

6. Παναγιώτα Κυριαζή

7. Ελένη Κοκκαλά

8. Μαργαρίτα Νέλλα

9. θεοδώρα Τσούτση

10. Άρτεμις Λουλετζόγλου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.