Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 10 παιδικά βιβλία από τις εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη

Κερδίστε 10 παιδικά βιβλία από τις εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη

MIlou-k-koukla-001Οι εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη διακρίνονται για τα παιδικά, ποιοτικά βιβλία τους. Και για το φετινό καλοκαίρι, μας προτείνουν 5 παιδικά βιβλία, ευχάριστα μα και εκπαιδευτικά! Για να είμαστε χαρούμενοι μικροί και μεγάλοι.

1. Ο μικρός Μυλού και η κούκλα των ευχών, της Ελισσάβετ Ζητουνιάτη, για παιδιά ηλικίας άνω των 4 ετών: Ο άτακτος γάτος Μυλού μπαίνει σε μπελάδες όταν απομακρύνεται από το σπίτι του χωρίς να το ξέρει η μητέρα του, έχοντας ευτυχώς τη βοήθεια της μαγικής κούκλας των ευχών.

Ex_Iiou_Kroko-630x9572. Ιιίου και Κρόκο, της Σίσσυς Θεοφανοπούλου, για παιδιά ηλικίας άνω των 4 ετών: Το μικρό κουνούπι, ο Ιιίου, συναντά τον μελιτζανομύτη κροκόδειλο, τον Κρόκο, και ξεκινούν μια μεγάλη κουνουποκροκοδειλοπεριπέτεια, γνωρίζοντας τη διαφορετικότητα των πλασμάτων.

Ex_RomanosFarofylakas-630x9573. Ο Ρωμανός ο Φαροφύλακας, του Γιώργου Παπασταματίου, για παιδιά ηλικίας άνω των 7 ετών: Ο Ρωμανός ο Φαροφύλακας σώζει τους ναυτικούς από την κακοκαιρία και καταφέρνει να γίνει ο καλύτερος φίλος του καπετάν-Γιώργη, του πιο δύστροπου καπετάνιου.

kaminatzis_zoue_5x84. Ο Καμινατζής και η Ζούε, της Ρέας Γιαννοπούλου, για παιδιά ηλικίας άνω των 9 ετών: Στο Παρίσι, την εποχή του ιμπρεσιονισμού, τρία παιδιά από διαφορετικές κοινωνικές τάξεις γνωρίζονται κάτω από περίεργες συνθήκες, αναπτύσσοντας μεταξύ τους μια βαθιά φιλία.

Ex_PoliYdrairas-630x9575. Η Πόλη της Υδράηρας, της Κωνσταντίνας Μόσχου, για έφηβους και ενήλικες: Σε μια εποχή στο μέλλον, μετά από την απαγόρευση της τεχνολογίας και την επιστροφή στον φυσικό τρόπο ζωής, ο νεαρός Μάξιμος θα σώσει τη Γη των Λας από νέα επικείμενη καταστροφή.

To δώρο του διαγωνισμού μας:

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας και ίσως είστε εσείς ένας από τους 10 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν ένα αντίτυπο από τα πέντε βιβλία για το καλοκαίρι που μας προσφέρουν οι εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 1 Ιουλίου, στις 13.30 π.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας και ίσως είστε εσείς ένας από τους 10 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν ένα αντίτυπο από τα πέντε βιβλία για το καλοκαίρι που μας προσφέρουν οι εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 5 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 10 αριθμούς από το 1 ως το 947 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές

Oι τυχεροί νικητές είναι:

Ο μικρός Μυλού και η κούκλα των ευχών

1.  Μαρία Ραπτάκη

2. Ευαγγελία Γαστεράτου

Ιιίου και Κρόκο

3. Mirela Popovici

4. Γιώργος Παπαγιαννακόπουλος

Ο Ρωμανός ο Φαροφύλακας

5. Βασιλική Μυσίρη

6. Ματούλα Παπαδοπούλου

Ο Καμινατζής και η Ζούε

7. Μιχαήλ Αλοίμονος

8. Γεωργία Ρίζου

Η Πόλη της Υδράηρας

9. Αλεξάνδρα Γιολάντα Γκούρη

10. Ελένη Φατούρου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.