Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 10 σετ με παιδικά αφρόλουτρα και σαμπουάν Sanex Kids

Κερδίστε 10 σετ με παιδικά αφρόλουτρα και σαμπουάν Sanex Kids

shutterstock_108845558

Η νέα σειρά Sanex Kids σαμπουάν & αφρόλουτρο μαζί, εξειδικευμένη για το ευαίσθητο δέρμα των παιδιών, μεταφέρει την επιστημονική γνώση του Sanex σε δύο υποαλλεργικά προϊόντα, με 0% parabens, κατάλληλα για το σώμα και τα μαλλιά τους: Sanex Dermo Kids και Sanex Zero% Kids. Τα νέα σαμπουάν κι αφρόλουτρα Sanex Kids καθαρίζουν απαλά την παιδική επιδερμίδα, χωρίς να την ξηραίνουν, διατηρώντας τη φυσική ισορροπία του pH! Επίσης, έχουν δημιουργηθεί υπό παιδιατρικό έλεγχο και είναι εγκεκριμένα από δερματολόγους!

Γνωρίστε τη σειρά Sanex Kids

Sanex_Dermo_Kids_500_s_505x242Το νέο  Sanex Dermo Kids καθαρίζει απαλά την παιδική επιδερμίδα χωρίς να την ξηραίνει. Η μοναδική του σύνθεσηDermo Active 3 προστατεύει, ενυδατώνει και διατηρεί τη φυσική ισορροπία του pH. Εισχωρεί κάτω από την επιφάνεια και συνεργάζεται με τις φυσικές διεργασίες του δέρματος, για ένα ακόμη πιο απαλό, υγιές παιδικό δέρμα! (Σε συσκευασία 500ml, ΠΛΤ: 4,77€)

Sanex_Zero_Kids_500_s_505x242Το νέο Sanex Zero% Kids με ήπια, βιοδιασπώμενη σύνθεση έχει σχεδιαστεί ειδικά ώστε να περιέχει μόνο τα συστατικά που πραγματικά χρειάζονται για ένα ενυδατωμένο, προστατευμένο και υγιές παιδικό δέρμα και σεβασμό στο περιβάλλον! Έτσι περιέχει λιγότερα τεχνητά χημικά και συγκεκριμένα:
· 0% Parabens
· 0% Χρωστικές Ουσίες
· 0% Φθαλικές ενώσεις
· 0% Συντηρητικά φαινοξυαιθανόλης

(Σε συσκευασία 500ml, ΠΛΤ: 4,77€)

Επιλέξτε το Sanex Kids που ταιριάζει στην επιδερμίδα του παιδιού σας!

To δώρο του διαγωνισμού μας

Το Infokids.gr δίνει την ευκαιρία σε 10 τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν κατόπιν κληρώσεως ένα σετ με παιδικά αφρόλουτρα και σαμπουάν Sanex Kids!

Sanex-Kids_Logo--630x705

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία  (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 9 Ιουλίου, στις 14.00 π.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr δίνει την ευκαιρία σε 10 τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν κατόπιν κληρώσεως ένα σετ με παιδικά αφρόλουτρα και σαμπουάν Sanex Kids
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 10 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 10 αριθμούς από το 1 ως το 1.943 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Ευαγγελία Γραμμένου

2. Ειρήνη Ζαβιτσάνου

3. Αντιγόνη Ροδάκη

4. Αιμιλιανή Καλή

5. Έλλη Έλένη Κρεββατά

6. Γεωργία Κοντογεώργη

7. Βασιλική Ρήγου

8. Νικόλαος Αυγερινόπουλος

9. Αγγελική Ξηρού

10. Σταυρούλα Μποιλέ

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.