Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 10 χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες από το otinanai-otinanai.blogspot.gr

Κερδίστε 10 χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες από το otinanai-otinanai.blogspot.gr

IMG_20130412_182639Νονοί και νονές το Πάσχα πλησιάζει και τα λιλιπούτεια βαφτιστήρια ήδη βρίσκονται "σε αναμμένα κάρβουνα" περιμένοντας τη λαμπάδα που θα τους προσφέρετε! Εάν θέλετε να ξεφύγετε από τις τυποποιημένες επιλογές δεν έχετε παρά να επιλέξετε μια χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα που έχει φτιαχθεί με μεράκι και αγάπη από δημιουργούς που θέλουν να φτιάχνουν μοναδικά χειροτεχνήματα που ικανοποιούν τη φαντασία και την αισθητική κάθε παιδιού που θέλει να ξεχωρίζει. Εμείς εντυπωσιαστήκαμε από τις χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες του otinanai-otinanai.blogspot.gr και πραγματικά δυσκολευτήκαμε να διαλέξουμε ποια λαμπάδα μας αρέσει περισσότερο για να σας προσφέρουμε για διαγωνισμό.

IMG_20130412_182153

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας και κάντε Like στο Facebook για να κερδίσετε μία από τις δέκα χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες από το otinanai-otinanai.blogspot.gr. Η παραλαβή των λαμπάδων θα γίνει αποκλειστικά από το 1ο Εναλλακτικό Παιδικό Bazaar το προσεχές Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου από τις 11:00 έως και τις 20:00 στο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44, Γκάζι.

Λίγα λόγια για το otinanai-otinanai.blogspot.gr

Το  otinanai-otinanai.blogspot.gr αποτελεί μία εναλλακτική πρόταση με χειροποίητες δημιουργίες από μία παρέα φίλων του craftivism που απολαμβάνουν να δημιουργούν με μεράκι και αγάπη μοναδικά χειροτεχνήματα. Εάν αναζητάτε πρωτότυπες ιδέες για δώρα και διακοσμητικά, αξεσουάρ και παιχνίδια, καθώς έξυπνες και συνάμα οικονομικές διακοσμήσεις χώρων και εκδηλώσεων αξίζει να ρίξετε μια ματιά στο προσεγμένο otinanai-otinanai.blogspot.gr.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την   Παρασκευή 19 Απριλίου στις 12 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  •    Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε 10 χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες από το otinanai-otinanai.blogspot.gr.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 10 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Για τους νικητές που διαμένουν στην επαρχία, η αποστολή των δώρων γίνεται με δική τους χρέωση.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.grhttp://kerdise-to.gr/www.jaba.grwww.tixerakias.comwww.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.</h3>
Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 10 αριθμούς από το 1 ως το 1.012 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Αναστασία Μέριανου

2. Ελίνα Χαβελέ

3. Ευαγγελία Γεωργαρά

4. Ελένη Στάχτιαρη

5. Ελευθερία Πουλικάκου

6. Αλέξανδρος Καμπαρδίνας

7. Ιάνθη Καραγιάννη

8. Αλεξάνδρα Ρίζου

9. Ιωάννα Πίπη

10. Ιωάννα Μπούρτζου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.