Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 100 παιδικά επιδόρπια γιαουρτιού Danone

Κερδίστε 100 παιδικά επιδόρπια γιαουρτιού Danone

Rapunzel-SpiderManΤα παιδιά δεν χορταίνουν τα γιαουρτάκια, ιδίως αν συνδυάζονται με αγαπημένους τους ήρωες. Έτσι θα λατρέψουν τα νέα παιδικά επιδόρπια γιαουρτιού Danone με πρωταγωνιστές ήρωες της Disney.

Φανταστείτε λοιπόν πόσο θα χαρούν αν κερδίσουν 10 συσκευασίες – όλες δικές τους!

Το Infokids.gr σε συνεργασία με την Danone A.E., διοργανώνει διαγωνισμό όπου 10 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από 10 παιδικά επιδόρπια γιαουρτιού Danone με πρωταγωνιστές ήρωες της Disney έκαστος!

3d_Spiderman_newΟι νέες συσκευασίες Danone, με τους αγαπημένους πρωταγωνιστές των μικρών φίλων, τον σούπερ ήρωα Spider-Man της Marvel και την πριγκίπισσα της Disney, Rapunzel, βρίσκονται ήδη στα ράφια των super markets.

3d_Rapunzel_new

Με τη μοναδική συνδυαστική γεύση φράουλας – μπανάνας, (106 γρ.), συνοδευόμενο από τραγανά σοκολατένια μπαλάκια, το Danone Disney υπόσχεται να ικανοποιήσει τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές, τα παιδιά.

Στόχος της ενέργειας αυτής είναι η ανανέωση και ο εμπλουτισμός της κατηγορίας παιδικών επιδορπίων γιαουρτιού και η περαιτέρω ώθηση της κατανάλωσης υγιεινών προϊόντων γιαουρτιού στις μικρές ηλικίες. Στο πλαίσιο της μειωμένης αγοραστικής δύναμης, η Danone A.E. στηρίζει την ελληνική οικογένεια, προσφέροντας της ποιοτικά και κυρίως οικονομικά προϊόντα, για την καθημερινή διατροφή των παιδιών.

Τα δύο νέα επιδόρπια γιαουρτιού συμμορφώνονται πλήρως με τις αυστηρές διατροφικές προδιαγραφές της Walt Disney Company και της Danone, που υιοθετούν στο πλαίσιο της δέσμευσης τους, για την ανάπτυξη υγιεινών παιδικών τροφίμων. Οι οδηγίες αφορούν τον έλεγχο θερμίδων, λιπαρών, κορεσμένων λιπαρών, νατρίου και ζάχαρης και να εξαλείψουν εντελώς τα υδρογονωμένα λίπη.

* Τα δύο νέα παιδικά επιδόρπια γιαουρτιού της Danone πωλούνται προς €0.99 το τεμάχιο (προτεινόμενη λιανική τιμή), στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, στην κατηγορία των επωνύμων παιδικών προϊόντων.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα μπορείτε να δείτε εδώ: http://www.danone.gr/index.php/danonedisney

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 17 Απριλίου στις 14 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 10 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr σε συνεργασία με την Danone A.E., διοργανώνει διαγωνισμό όπου 10 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από 10 παιδικά επιδόρπια γιαουρτιού Danone με πρωταγωνιστές ήρωες της Disney έκαστος.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 10 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Για τους νικητές που διαμένουν στην επαρχία, η αποστολή των δώρων γίνεται με δική τους χρέωση.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.</h3>
Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 10 αριθμoύς από το 1 ως το 2.003(όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Μαργαρίτα Χάλκου

2. Ευαγγελία Μάμμα

3. Ράνια Καλαμπούρα

4. Κώστας Γεωργόπουλος

5. Βαλεντίνα Ζιώγκα

6. Πατριανός Φραγκούλης

7. Ευδοξία Καλαμαράκη

8. Σοφία Καββαδά

9. Αναστασία Τουλγαρίδου

10. Γιώργος Χατζαράς

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.