Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 15 αναμνηστικά συλλεκτικά δωράκια της παιδικής ταινίας κινουμένων σχεδίων "Μπάτε Σκύλοι Αλέστε"

Κερδίστε 15 αναμνηστικά συλλεκτικά δωράκια της παιδικής ταινίας κινουμένων σχεδίων "Μπάτε Σκύλοι Αλέστε"

Μικροί και μεγάλοι λάτρεψαν από την πρώτη στιγμή την παιδική κινηματογραφική ταινία "Μπάτε Σκύλοι Αλέστε" που φέρει την υπογραφή των δημιουργών του "Εγώ,Ο Απαισιότατος". Χαριτωμένο, ευρηματικό και με στιγμές σουρεαλιστικού χιούμορ, το νέο animation προσφέρει στιγμές γέλιου και διασκέδασης για μικρούς και (το δυσκολότερο) μεγάλους.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Σε μία γεμάτη θόρυβο και κίνηση πολυκατοικία του Μανχάταν, η πραγματική μέρα ξεκινά όταν τα δίποδα φύγουν για τη δουλειά και το σχολείο. Τότε τα κατοικίδιά τους ξεκινούν την δική τους ρουτίνα: αράζουν κουτσομπολεύοντας τους ιδιοκτήτες τους, προβάρουν τρόπους να ζητούν λιχουδιές, ακούν την αγαπημένη τους μουσική. Ο Μαξ, ένα πνευματώδες τεριέ που θεωρεί ότι είναι τα πάντα για την ιδιοκτήτριά του, βλέπει την βολεμένη ζωή του να ανατρέπεται όταν εκείνη φέρνει σπίτι τον Ντουκ, έναν τεράστιο σκύλο που αμέσως τον ανταγωνίζεται. Μετά από μια παρεξήγηση, οι δυο τους βρίσκονται ελεύθεροι στους δρόμους της Νέας Υόρκης και θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους ενάντια σε έναν εχθρό που θα τα βάλει με την ανθρωπότητα!

afisa

sl61302_2sl61302_1
sl38301
0504116_2
0504115_2
3d_0022796_secret_life_of_pets_the_dvd
sl61401_2
sl61401_1
To δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είναι το δικό σας παιδί ένας από τους 15 τυχερούς νικητές που θα κερδίσουν 15 αναμνηστικά συλλεκτικά δωράκια της παιδικής ταινίας κινουμένων σχεδίων "Μπάτε Σκύλοι Αλέστε. Ειδικότερα, 6 νικητές θα κερδίσουν από ένα σετ με 2 T-shirts και ένα κολάν, 3 νικητές θα κερδίσουν από σετ σκούφι και γάντια (1 κοριτσίστικο + 1 αγορίστικο), 2 νικητές θα κερδίσουν ένα ρολόι σε μεταλλικό κουτί (με το σκύλο), 2 νικητές θα κερδίσουν ένα ρολόι με τη γάτα και οι υπόλοιποι 2 από ένα DVD της ταινίας. 

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είναι το δικό σας παιδί ένας από τους 15 τυχερούς νικητές που θα κερδίσουν 15 αναμνηστικά συλλεκτικά δωράκια της παιδικής ταινίας κινουμένων σχεδίων "Μπάτε Σκύλοι Αλέστε. Ειδικότερα, 6 νικητές θα κερδίσουν από ένα σετ με 2 T-shirts και ένα κολάν, 3 νικητές θα κερδίσουν από σετ σκούφι και γάντια (1 κοριτσίστικο + 1 αγορίστικο), 2 νικητές θα κερδίσουν ένα ρολόι σε μεταλλικό κουτί (με το σκύλο), 2 νικητές θα κερδίσουν ένα ρολόι με τη γάτα και οι υπόλοιποι 2 από ένα DVD της ταινίας. 
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 9η Ιανουαρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας. Οι νικητές εκτός Αθηνών ή επαρχίας επιβαρύνονται με τα έξοδα αποστολής του δώρου.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.saveandwin.gr,www.jaba.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 1.435 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

Για το σετ με 2 T-shirts και ένα κολάν

1.Καλλιόπη Κογκετσίδου

2.Γιώργος Κοντός

3.Σταυρούλα Κωστή

4.Ισιδώρα Θάνου

5.Kατερίνα Ντούλη

6.Γιώργος Γαρτζούνης

Για το  σετ σκούφι και γάντια (1 κοριτσίστικο + 1 αγορίστικο)

7.Αναστασία Χάλαρη

8.Αγγελική-Μαρια Παπαθανασίου

9.Αλίκη Μελτεμιώτη

Για το ρολόι σε μεταλλικό κουτί (με το σκύλο)

10.Σωτηρία Κρόμπα

11.Xαράλαμπος Αθηναίος

Για το ρολόι  με τη γάτα

12.Στυλιανή Ζησούλη

13.Ντικολιάκου Θεοδώρα

Για το  DVD της ταινίας

14.Παναγιώτης Βελεντζογιάννης

15 Μαρία Παραμυθιώτη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter