Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 15 διπλές προσκλήσεις για την θεατρική παράσταση ενηλίκων "Μάνα είναι μόνο... ένας" στο Θέατρο Αθηνά (6 -7/2)

Κερδίστε 15 διπλές προσκλήσεις για την θεατρική παράσταση ενηλίκων "Μάνα είναι μόνο... ένας" στο Θέατρο Αθηνά (6 -7/2)

Το έργο «Μάνα είναι μόνο… ένας» είναι ίσως το καλύτερο έργο των Γάλλων συγγραφέων, είναι μια καταπληκτική, ξεκαρδιστική κωμωδία που φαίνεται άλλωστε και από τον τίτλο της, σε προδιαθέτει ότι θα δεις μια παράσταση περίεργων καταστάσεων και αναπάντεχων ανατροπών. Αυτό ακριβώς είναι το συγκεκριμένο έργο. Μια ξέφρενη κωμωδία με τρομερούς ρυθμούς και με τόσο περίπλοκες, απρόσμενες και διασκεδαστικές ιστορίες να διαδραματίζονται επάνω στη σκηνή που σου κόβεται η ανάσα από το… γέλιο!


Διαβάστε περισσότερα εδώ

Θέατρο Αθηνά
Πατησίων & Δεριγνύ 10
210 82 37 330

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους δεκαπέντε αναγνώστες που θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσετε την θεατρική παράσταση ενηλίκων "Μάνα είναι μόνο... ένας" στο Θέατρο Αθηνά. Ειδικότερα, οι πρώτοι 5 θα πάνε το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στις 18:15, οι επόμενοι 5 στις 21:15 και οι τελευταίο 5 την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στις 20:00

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου στις 14:00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους δεκαπέντε αναγνώστες που θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσετε την θεατρική παράσταση ενηλίκων "Μάνα είναι μόνο... ένας" στο Θέατρο Αθηνά. Ειδικότερα, οι πρώτοι 5 θα πάνε το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στις 18:15, οι επόμενοι 5 στις 21:15 και οι τελευταίο 5 την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στις 20:00
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 5η Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 267 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

Για το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στις 18:15

1.Διονυσία Χρόνη

2.Κωλέτση Γιώτα

3.Θάνος Μπιλάλης

4.Μαρiα Σπανού

5.Φώτης Δημόπουλος

Για το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στις 21:15

6. Αγγελική Κανακάρη

7. Μαίρη Λιάρου

8. Χρυσούλα Μωρογιάννη

9. Αρετή Γιαννιώτη

10. Χρήστος Καραχρήστος

Για την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στις 20:00

11.Ελένη Ανδρικοπούλου

12.Χριστίνα Φωκά

13.Σοφια Γαλογαυρου

14.Ιακωβίνα Καλαποθάκη

15.Σπύρος Καλλιβωκάς

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.