Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 2 αναμνηστικές κούκλες της ταινίας κινουμένων σχεδίων "Barbie στο μυστικό βασίλειο"

Κερδίστε 2 αναμνηστικές κούκλες της ταινίας κινουμένων σχεδίων "Barbie στο μυστικό βασίλειο"

ResizerΗ Barbie συνεχίζει να μας γοητεύει με ολοένα πιο συναρπαστικές ιστορίες. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστεί στο φαντασμαγορικό μιούζικαλ "Barbie στο μυστικό βασίλειο" με 7 νέα τραγούδια στα Ελληνικά και πανέμορφες μαγικές εικόνες. Στην καινούργια της περιπέτεια μας ξεναγεί σε έναν πρωτόγνωρο κόσμο με άπειρες δυνατότητες και αναπάντεχες γνωριμίες...

diagonismos
Η υπόθεση της ταινίας:

Η Barbie είναι η Αλέξα, μια συνεσταλμένη αλλά πολύ ρομαντική πριγκίπισσα, που σε μια περιήγησή της ανακαλύπτει μια μυστική πόρτα. Η περιέργειά της θα την οδηγήσει σε μια χώρα γεμάτη θαύματα, μαγικά πλάσματα και εκπλήξεις. Εκεί θα συναντήσει τη γοητευτική γοργόνα Ρόμι και τη χαριτωμένη νεράιδα Νόρι και θα μάθει την ιστορία της κακομαθημένης βασίλισσας Μαλούσια, που θέλει να στερήσει τη μαγεία από τη χώρα. Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη μαγική χώρα, η Αλέξα θα ανακαλύψει πως διαθέτει και αυτή μαγικές δυνάμεις. Οι νέες της φίλες είναι σίγουρες ότι με αυτές η Αλέξα μπορεί να σώσει τη μαγεία που απειλείται από τα σχέδια της πεισματάρας Μαλούσια. Και έτσι γίνεται! Η Αλέξα βρίσκει το θάρρος να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Μη χάσετε αυτό που θα συμβεί μόλις ανακαλύψει ότι η δύναμη της φιλίας είναι πιο πολύτιμη και από τη μαγεία!

aCBH62-CBH62

To δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είναι η κορούλα σας μία από τις 2 τυχερές αναγνώστριες που θα κερδίσουν από μια αναμνηστική κούκλα της ταινίας  κινουμένων σχεδίων "Barbie στο μυστικό βασίλειο" 

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα  29 Δεκεμβρίου στις 12.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είναι η κορούλα σας μία από τις 2 τυχερές αναγνώστριες που θα κερδίσουν από μια αναμνηστική κούκλα της ταινίας  κινουμένων σχεδίων "Barbie στο μυστικό βασίλειο"
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 29η Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 785 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1. Ιωάννα Τσιλιγιάννη

2. Aλεξάνδρα Tαράση

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.