Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 2 αντίτυπα του ημερολογίου "Tα (εκ)λογικά" από τις εκδόσεις Λιβάνη

Κερδίστε 2 αντίτυπα του ημερολογίου "Tα (εκ)λογικά" από τις εκδόσεις Λιβάνη

EklogikaStathisExΣτο νέο λεύκωμα του Στάθη περιέχεται μια ανθολογία σκίτσων των δύο τελευταίων ετών, που δημοσιεύτηκαν στη Real News, στα Επίκαιρα και στο Παρόν.

Σκληρά χρόνια και τρυφερά σκίτσα. Διότι αυτή είναι η δύναμη της γελοιογραφίας, να μάχεται με το χαμόγελο ένεκεν ελπίδας. Ακόμα και οι πιο πικρές γελοιογραφίες για τόσο σκληρούς μνημονιακούς καιρούς είναι αγαπητικές, διότι στη λογική προσθέτουν το συναίσθημα και στα πράγματα την ψυχή.

Στα χάρτινα ανθρωπάκια αυτής της ανθολογίας βλέπουμε τον εαυτό μας –το χρονικό της ζωής μας–, την καθημερινότητά μας, τις στιγμές μας έτσι όπως τις έχουν τσαλακώσει τα σφυριά των Μνημονίων. Καθότι οι γελοιογραφίες του παίρνουν θέση, δεν σφυρίζουν αδιάφορα, δεν κάνουν ανώδυνη πλακίτσα, ούτε πολύ περισσότερο τις διακρίνει το χιούμορ των ισχυρών, δηλαδή ο κυνισμός. Αυτές οι γελοιογραφίες είναι με το μέρος όσων αδικούνται, πάσχουν και διώκονται. Με την πίκρα τους και με την οργή τους. Αλλά και με τις προσδοκίες τους.

Όμως τα πολλά λόγια (όπως και οι κούφιες υποσχέσεις) είναι φτώχεια, ενώ οι γελοιογραφίες είναι λιγόλογες, δηλαδή πλούσιες από ανθρωπιά, από εσάς τους ίδιους, από τα όνειρά σας και το δίκιο σας. Καμιά φορά βλέπουμε παλιές γελοιογραφίες και λέμε ότι είναι «προφητικές». Καθόλου παράδοξο, διότι τις γελοιογραφίες τις γεννά η αναζήτηση της αλήθειας και η αθωότητα της ανιδιοτέλειας. Με τη δύναμή της η τέχνη αυτή, όταν είναι με το μέρος του λαού, υπηρετεί το δίκιο του ωραίου και του καλού.

"Tα (εκ)λογικά"  |  Στάθης
ISBN: 978-960-14-2896-3
Αρ. σελίδων: 160
Εκδόσεις: Λιβάνης

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα δύο αντίτυπα ημερολογίου "Tα (εκ)λογικά" του γελοιογράφου Στάθη που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου στις 14:00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα δύο αντίτυπα ημερολογίου "Tα (εκ)λογικά" του γελοιογράφου Στάθη που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 29η Δεκεμβρίου  θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 356 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1. Ζήσης Γιαννακάκης

2. Ελένη Χαμχούγια

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.