Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 2 αντίτυπα του παιδικού βιβλίου "1,2,3 Μαγειρεύουμε" από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Κερδίστε 2 αντίτυπα του παιδικού βιβλίου "1,2,3 Μαγειρεύουμε" από τις εκδόσεις Ψυχογιός

big-imgΜία από τις δραστηριότητες που συνδυάζουν τη μάθηση και το παιχνίδι και συνδέονται με τα βιώματα των παιδιών είναι η μαγειρική. Πρόκειται για μια άκρως δημιουργική και ευχάριστη δραστηριότητα που εκτός των άλλων έχει και εκπαιδευτικές προεκτάσεις.

baking-party-little-chef-party-13-640x486

Λιλιπούτειοι σεφ εν δράσει

Τα παιδιά μαγειρεύοντας ενεργοποιούν το σύνολο των 5 αισθήσεων τους: βλέπουν, γεύονται, μυρίζουν, αγγίζουν, ακούν, διακρίνουν ομοιότητες και διαφορές και παρατηρούν τις αλλαγές των υλικών καθώς τα επεξεργαζόνται κατά το μαγείρεμα. Αποκτούν γνώσεις γύρω από την ασφάλεια και τους κανόνες υγιεινής στην κουζίνα. Τέλος, μαγειρεύοντας μαζί με τα παιδιά, τους δίνεται η δυνατότητα να αποκτούν γλυκιές αναμνήσεις σπιτικής και οικογενειακής θαλπωρής που θα τα συντροφεύουν για όλη τους τη ζωή.

1,2,3_MAGEIREVOUME
1,2, 3 Μαγειρεύουμε

Ποιος είπε ότι η μαγειρική είναι δύσκολη υπόθεση ή μόνο για τους μεγάλους; Παιδιά, μπορείτε κι εσείς να ακολουθήσετε τα εύκολα βήματα των συνταγών αυτού του βιβλίου "1,2,3 Μαγειρεύουμε" της συγγραφέως Κασσιανής Μπουλούκου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός και να δημιουργήσετε υπέροχα πιάτα. Έτσι θα εξασκηθείτε στα μυστικά της μαγειρικής, θα διασκεδάσετε και θα νιώσετε για λίγο σεφ, μεταμορφώνοντας βασικά υλικά σε νόστιμα πρωινά, χορταστικά δείπνα, λαχταριστά επιδόρπια και σνακ.

Το δώρο του διαγωνισμού

Εάν και στο δικό σας παιδάκι αρέσει να "ανακατεύεται" στη κουζίνα τότε σπεύστε να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας και ίσως είστε εσείς ένας από τους δύο τυχερούς νικητές που θα κερδίσουν ένα αντίτυπο του παιδικού βιβλίου μαγειρικής της συγγραφέως Κασσιανής Μπουλούκου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Έτος έκδοσης: 2013
ISBN: 978-618-01-0039-6
Αριθμός σελίδων: 64

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Tετάρτη 26 Ιουνίου, στις 13.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και ίσως είστε εσείς ένας από τους δύο τυχερούς νικητές που θα κερδίσουν ένα αντίτυπο του παιδικού βιβλίου μαγειρικής της συγγραφέως Κασσιανής Μπουλούκου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 2 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 2 αριθμούς από το 1 ως το 947 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Μαρία Βαλκανιώτη

2. Χριστίνα Παγανιά

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.