Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 2 αντίτυπα του βιβλίου ενηλίκων "Πένθος - Το ταξίδι στη Χώρα του Παράδοξου" από τις εκδόσεις Φίλντισι

Κερδίστε 2 αντίτυπα του βιβλίου ενηλίκων "Πένθος - Το ταξίδι στη Χώρα του Παράδοξου" από τις εκδόσεις Φίλντισι

"Σας καλώ σε ένα ταξίδι, ένα μακρύ ταξίδι που είναι γεμάτο παράδοξα. Εμπεριέχει πολλά και έντονα συναισθήματα αλλά και τρόπους να τα διαχειριστούμε. Είναι κατά κύριο λόγο ένα μοναχικό ταξίδι το οποίο όμως αφήνει χώρο και σε άλλους αν τους το επιτρέψουμε. Είναι ένα ταξίδι γεμάτο αλήθειες που είναι αυστηρά προσωπικές για τον καθένα από εμάς. Αυτό το ταξίδι θα σας προκαλέσει ώστε να δώσετε ένα δικό σας νόημα για το θάνατο. Θα σας καλέσει να μετακινηθείτε πιο πέρα από την διάνοια. Θα σας τοποθετήσει σε μία συναισθηματική πραγματικότητα.

Αυτό το ταξίδι μιλά για το θάνατο, τη ζωή, την ευτυχία και τη δυστυχία, το νόημα, την ελευθερία, την αλλαγή και την ευθύνη. Κυρίως την ευθύνη. Αυτό το βιβλίο σας προκαλεί να αναλάβετε την ευθύνη του εαυτού σας αλλά και να εκπληρώσετε και την ευθύνη απέναντι σε αυτούς που εξαρτιόνται από εσάς, τα μικρά παιδιά δηλαδή. Θα σας καλέσει να αναλογιστείτε ότι χρειάζεται να παίρνουμε στα σοβαρά στις μικρές απώλειες που συναντάμε αναπόφευκτα στη ζωή μας ώστε να εξοικειωθούμε με τα συναισθήματα που φέρουν. Σε αυτό το ταξίδι θα σας ζητηθεί να αναγνωρίσετε, να ονομάσετε και να εκφράσετε τα συναισθήματα που νοιώθετε. Θα σας ζητήσει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να αλλάζει αφού γύρω μας τα πάντα αλλάζουν και χρειάζεται να είμαστε προσαρμοστικοί για να μπορέσουμε όχι μόνο να επιβιώσουμε αλλά να ζήσουμε πραγματικά αυτή τη ζωή.

Σας προσκαλώ σε ένα ταξίδι που είναι αναπόφευκτο για όλους μας με την ελπίδα ότι όταν τελειώσετε αυτό το βιβλίο θα έχετε δει με άλλη ματιά το θάνατο και τις απώλειες. Μέσα στην αδυναμία μας κρύβουμε τεράστια αποθέματα δύναμης και ευελπιστώ ότι όταν θα έχετε τελειώσει την ανάγνωση αυτού του βιβλίου θα δείτε και τον εαυτό σας αλλά και τους άλλους ανθρώπους με άλλα μάτια. Στη Χώρα του Παράδοξου όπως θα ονομάσω τη χώρα που χρειάζεται να επισκεπτόμαστε όταν πενθούμε , θα δώσετε το δικός σας νόημα σε λέξεις που ως τώρα ναι μεν χρησιμοποιούσατε αλλά τώρα θα τι κατανοήσετε αλλιώς . Κάποιες λέξεις είναι: Θάνατος, απώλεια, πόνος, απουσία, προδοσία, εγκατάλειψη, αγωνία, νοσταλγία, σύγχυση, φόβος, μοναξιά, κενό, ενοχή, μονιμότητα, ανισχυρότητα, δυστυχία, ευτυχία, νόημα, ελευθερία, ενηλικίωση, αποδοχή, ελπίδα, και χαρά. Όσοι είστε έτοιμοι, παρακαλώ επιβιβαστείτε. Ξεκινάμε το μακρύ ταξίδι, το ταξίδι στη Χώρα του Παράδοξου."

Eκδότης: Φίλντισι
Συγγραφέας: Νάνσυ Ψημενάτου
Μορφή: Μαλακό εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων: 368
ISBN: 6185101211

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα δύο αντίτυπα του βιβλίου ενηλίκων "Πένθος - Το ταξίδι στη Χώρα του Παράδοξου" της συγγραφέως Νάνσυς Ψημενάτου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Φίλντισι.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα δύο αντίτυπα του βιβλίου ενηλίκων "Πένθος - Το ταξίδι στη Χώρα του Παράδοξου" της συγγραφέως Νάνσυς Ψημενάτου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Φίλντισι
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 22η Ιανουαρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr,  καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 768 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1.Τζένη Σακκοπούλου

2. Aνδρεοπουλου Bασιλική 

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.