Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 2 αντίτυπα του βιβλίου “Φαντασία-η μεγάλη Diva” και αλλάξτε τη ζωή σας

Κερδίστε 2 αντίτυπα του βιβλίου “Φαντασία-η μεγάλη Diva” και αλλάξτε τη ζωή σας

407983_464674083603121_751771356_n

Ξέρεις τι είναι αυτό που κάνει τους ανθρώπους ευτυχισμένους; Ξέρεις τι κάνει τα παιδιά να φοβούνται; Τι είναι αυτό που μπορεί να σου δώσει ελπίδα; Η ψυχίατρος Μαρία Λεβέντη, στο βιβλίο της “Φαντασία -η μεγάλη Diva” μας μαθαίνει πώς να χρησιμοποιούμε την Φαντασία μας ώστε να αυτοβελτιωθούμε, απελευθερωθούμε και να επιτύχουμε μια ζωή καλύτερη. Πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη μέθοδο αυτοβελτίωσης που απλά και κατανοητά μπορούμε να εφαρμόσουμε όλοι μας στην καθημερινότητά μας.Πώς μπορούμε να μετακινηθούμε μέσα στον λαβύρινθο του μυαλού μας, να ενισχύσουμε τη θέλησή μας, να αναπροσδιορίσουμε τους στόχους μας; Βρείτε τις απαντήσεις στο βιβλίο “Φαντασία -η μεγάλη Diva” που σας προσφέρει το infokids.gr και οι εκδόσεις Χρυσαλλίδα και αλλάξτε εντυπωσιακά τη ζωή σας και τη ζωή των αγαπημένων σας προσώπων. Τόσο απλά – με λίγη Φαντασία σε ό,τι κι αντιμετωπίζετε.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΧΡΥΣΑΛΛΙΔΑ
Ιερέως Δούση 57, 151-26, Μαρούσι
Τηλ. 6123350

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 10 Μαϊου στις 14 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 2 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και ίσως είστε ένας από τους 2 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουντο  βιβλίο “Φαντασία -η μεγάλη Diva".
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 2 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Για τους νικητές που διαμένουν στην επαρχία, η αποστολή των δώρων γίνεται με δική τους χρέωση.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.</h3>
Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 2 αριθμούς από το 1 ως το 543 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Ιουλία Μαραζοπούλου

2. Αλκμήνη Πιστικοπούλου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.