Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 2 αντίτυπα του βιβλίου "Μεταποιήματα" των εκδόσεων Μύρτος

Κερδίστε 2 αντίτυπα του βιβλίου "Μεταποιήματα" των εκδόσεων Μύρτος

εξώφυλλο-Copy-630x933Με αφορμή την κυκλοφορία του πρωτότυπου βιβλίου-οδηγού μεταποίησης «Μεταποιήματα» της Χριστιάνα Τσόλα που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μύρτος, μπήκαμε στο πειρασμό να μυηθούμε στον άγνωστο για εμάς κόσμο της μεταποίησης ρούχων που πραγματικά κρύβει πολλές ευχάριστε εκπλήξεις. Η συγγραφέας μας προτείνει έξυπνες και πάνω απ” όλα οικονομικές προτάσεις ανανέωσης και επαναλανσαρίσατος των ξεχασμένων μας ρούχων που στοιβάζονται άνευ λόγου και αιτίας στις ντουλάπες, περιμένοντας την απαραίτητη πινελιά αναγέννησης. Με κατατοπιστικές συμβουλές που συνοδεύονται από τις φωτογραφίες βήμα βήμα της αλλαγής μαθαίνουμε πώς να ανανεώσουμε τα φορέματά μας με προσθήκες μπουτονιέρων και φιόγκων, «παίζουμε» με τα αγαπημένα μας τζιν παντελόνια που αρνούμαστε πεισματικά να αποχωριστούμε κι ας έχουν φθαρεί, δημιουργούμε ευφάνταστα αξεσουάρ πειραματιζόμενες στη σύμπραξη παλιών και νέων στοιχείων πάνω σε τσάντες, παπούτσια ακόμα και ζώνες, μεταποιούμε τα φανελάκια μας και μετατρέπουμε τα παλιά παλτό σε διαχρονικά κομμάτια προσθέτοντας χάντρες, γούνινους γιακάδες και αλυσίδες.Mε κεντρικό σύνθημα «Ανοίξτε τη ντουλάπα σας, αφήστε τη φαντασίας σας ελεύθερη, δείτε τα παλιά αγαπημένα σας ρούχα με άλλη ματιά», η Χριστιάνα Τσόλα και το ενδιαφέρον βιβλίο της μας βοηθούν να εξοικειωθούμε με τα υλικά και να μάθουμε τεχνικές, δίνοντας στα ρούχα και τα αξεσουάρ μας νέα πνοή. Και πού ξέρετε, το χόμπι μπορεί να γίνει και επάγγελμα!!

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα 2 αντίτυπα του βιβλίου "Μεταποιήματα" της συγγραφέως Χριστιάνας Τσάλα που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μύρτος.

Συγγραφέας: Χριστιάνα Τσόλα
Εκδόσεις: Μύρτος
Σελίδες: 119
ISBN 978-960-6866-42-5,
Τιμή € 18,00

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 16 Απριλίου στις 12 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 2 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα 2 αντίτυπα του βιβλίου "Μεταποιήματα" της συγγραφέως Χριστιάνας Τσάλα που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μύρτος.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 2 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Για τους νικητές που διαμένουν στην επαρχία, η αποστολή των δώρων γίνεται με δική τους χρέωση.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.grhttp://kerdise-to.gr/www.jaba.grwww.tixerakias.comwww.saveandwin.gr

;Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.</h3>
Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 2 αριθμoύς από το 1 ως το 815 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Ιουλία Πανέλλη

2. Μαριαλένα Σωζοπούλου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.