Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 2 αντίτυπα του βιβλίου "Βιογραφικό Λεξικό για το σχολείο" από τις εκδόσεις Κέδρος

Κερδίστε 2 αντίτυπα του βιβλίου "Βιογραφικό Λεξικό για το σχολείο" από τις εκδόσεις Κέδρος

KAMPANAS_BIOGRAFIKO_LEXIKOΤο Βιογραφικό Λεξικό για το σχολείο αποτελεί μια εκδοτική προσπάθεια απλής και περιεκτικής γνωριμίας των μαθητών με τις περισσότερες μορφές της πνευματικής ζωής στην Ελλάδα και τον κόσμο. Απώτερος στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν τη ζωή και κυρίως το έργο σημαντικών ανθρώπων του πνεύματος ώστε να το μελετήσουν. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από:

• τη σύντομη παρουσίαση του βίου των συγγραφέων οι οποίοι περιέχονται στα σχολικά εγχειρίδια
• την κατανόηση των ιστορικών και κοινωνικών συνθηκών της πνευματικής δημιουργίας
• την ανάδειξη των σημαντικότερων έργων των συγγραφέων με την παράθεση ενδεικτικών αποσπασμάτων
• την προβολή του συγγραφικού εργου δημιουργών από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη λογοτεχνική παραγωγή

Συγγραφέας: ΚΑΜΠΑΝΑΣ, ΗΛΙΑΣ ΙΩ.
Επιμέλεια - Συμπλήρωση: Λυδία Αλεξάκη
ISBN: 978-960-04-3417-0
ΣΕΛ.: 312

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα απότα δύο αντίτυπα του βιβλίου  "Βιογραφικό Λεξικό για το σχολείο" από τις εκδόσεις Κέδρος .

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία  (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου στις 13.00 μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα απότα δύο αντίτυπα του βιβλίου "Βιογραφικό Λεξικό για το σχολείο" από τις εκδόσεις Κέδρος
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 2 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.
Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 2 αριθμούς από το 1 ως το 525 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους τυχερούς.

Oι τυχεροί νικητές είναι:

1. Δήμητρα Καρυγιάννη

2. Χαράλαμπος Σιδέρης

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.