Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 2 δερμάτινα ροκ βραχιόλια από το Personart.gr

Κερδίστε 2 δερμάτινα ροκ βραχιόλια από το Personart.gr

dermatina 3_1
Είστε ροκ γονείς και καμαρώνετε και με το παραπάνω που έχουν έρθει στη ζωή τα παιδάκια σας δίνοντας μια πινελιά συμβατικότητας στην κατά τα άλλα μοντέρνα φιλοσοφία σας. Κι επειδή κι εμείς κρύβουμε μέσα μας μια επαναστατικότητα, βλέποντας τα πρωτότυπα δερμάτινα ροκ βραχιόλια "Rock Mamma" και "Rock Daddy" δια χειρός Άντζυ Ανδριτσοπούλου της φοβερής Personart.gr δεν μπορούσαμε παρά να σας τα παρουσιάσουμε και να σας προσφέρουμε 2 μοναδικά κομμάτια από αυτά. Μαμάδες και μπάμπαδες αν σας αρέσουν τα κοσμήματα που δεν υπακοούν σε "στιλιστικές φόρμες" αλλά είναι επαναστατικά και άκρως ροκ δημιουργήματα σπεύστε να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό και να κάνετε Like στο facebook για να κερδίσετε ένα από τα 2 δερμάτινα ροκ βραχιόλια "Rock Mamma" και "Rock Daddy" προσφορά του Personart.gr.

Ας γνωρίσουμε την Personart

Η Άντζυ Ανδριτσοπούλου, μανούλα και δημιουργός της Personart είχε κερδίσει την αγάπη του κόσμου μέσα από την εμφάνισή της στον Πρωινό Καφέ ως μοντέλο της Ελένης Μενεγάκη. Η Personart ειδικεύεται στην δημιουργία προσωπικών δώρων που κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας. Οι δημιουργίες ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την κομψότητά τους που επιτυγχάνεται με την συνεργασία εξειδικευμένων συνεργατών. Μάλιστα, η σειρά “accessories by personart “ είναι διαθέσιμη και σε επιλεγμένα καταστήματα.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 18 Απριλίου στις 12 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 2 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και να κάνετε Like στο facebook για να κερδίσετε ένα από τα 2 δερμάτινα ροκ βραχιόλια "Rock Mamma" και "Rock Daddy" προσφορά του Personart.gr
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 2 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Για τους νικητές που διαμένουν στην επαρχία, η αποστολή των δώρων γίνεται με δική τους χρέωση.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.</h3>
Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 2 αριθμούς από το 1 ως το 1.023 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Κατερίνα Νοταρίδου- βραχιόλι "Rock Mamma"

2. Ιωάννης Βαμβακάκης- βραχιόλι "Rock Daddy"

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.