Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση με μαριονέτες «Ταξίδι στη Φανταστική Ατλαντίδα» στον Κινηματογράφο Αλέκα (20/10)

Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση με μαριονέτες «Ταξίδι στη Φανταστική Ατλαντίδα» στον Κινηματογράφο Αλέκα (20/10)

Ταξίδι-στη-Φανταστική-ΑτλαντίδαΤο Θέατρο Μαριονέτας «Γκότση» προσκαλεί μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά να παρακολουθήσουν την παράσταση μαριονέτας «Ταξίδι στη Φανταστική Ατλαντίδα» στον Κινηματογράφο Αλέκα την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 11:30 και στις 17:00.

Ένα μαγικό ταξίδι δύο φίλων στη χώρα του γέλιου, της χαράς και της αλήθειας, στη χώρα που όλοι μας θα θέλαμε να ζούμε. Χειροποίητες μαριονέτες, πλούσια σκηνικά, φανταστικά κουστούμια γέλιο και μηνύματα για παιδιά και μεγάλους απο το Θέατρο Μαριονέτας. Μία παράσταση γεμάτη περιπέτεια, άφθονο γέλιο και εξαιρετικά μηνύματα για την φιλία, την αγάπη και τον σεβασμό στα ιδανικά και τις αξίες της ζωής. Χειροποίητες μαριονέτες, πλούσια σκηνικά, φανταστικά κουστούμια ,γέλιο και μηνύματα για παιδιά και μεγάλους απο το Θέατρο Μαριονέτας «ΓΚΟΤΣΗ»

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΡΓΟΥ : 60′ λεπτά

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : Νίκος Πόγκας
ΜΟΥΣΙΚΗ : Άκης Φλωρεντής

ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ : Ειρήνη Γκότση
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ : Λίλιαν Τσέρτου

ΜΑΚΙΓΙΑΖ: Μίνα Μαυρομάτη

Η παράσταση είναι ηχογραφημένη σε στούντιο από ηθοποιούς του θεάτρου.

Ώρες παραστάσεων: 11:30 π.μ. & 5:00 μ.μ. Εισ. 7€

Για κρατήσεις στο τηλ. 6937014316

Κινηματογράφος Αλέκα
3ης Ορ. Ταξιαρχίας 13, πλ. Αλεξανδρή, Ζωγράφου

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις δύο διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε την παράσταση με μαριονέτες «Ταξίδι στη Φανταστική Ατλαντίδα» στον Κινηματογράφο Αλέκα την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 11:30 το πρωί.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου τις 11.30 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 2 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις δύο διπλές προσκλήσεις για την παράσταση με μαριονέτες «Ταξίδι στη Φανταστική Ατλαντίδα» στον Κινηματογράφο Αλέκα την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 11:30 το πρωί
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 2αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.
Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 2 αριθμούς από το 1 ως το 276 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους τυχερούς

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Ευαγγελία Πατρέλη

2. Λεωνίδας Τσάπαλος

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.