Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τις παραστάσεις Καραγκιόζη και Μαριονετών στον Άλιμο (27-28/6)

Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τις παραστάσεις Καραγκιόζη και Μαριονετών στον Άλιμο (27-28/6)

Αφίσα-Καρ-ΜαρΤο θέατρο Μαριονέτας «Γκότση» και το Θέατρο Σκιών «Αθανασίου» θα δίνουν παραστάσεις κάθε βδομάδα στους παιδότοπους Loca Fun Park στη Ν.Σμύρνη στο Μίλωνα (Μεγ.Αλεξάνδρου & Αδ. Κοραή) και στον Άλιμο (δίπλα από το ΟΣΤΡΙΑ). Ελάτε λοιπόν να απολαύσετε μια ευχάριστη βραδιά παρακολουθώντας αγαπημένους ήρωες σε ξεκαρδιστικές περιπέτειες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένα από τους δύο τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν διασκεδαστικά θεάματα με τον Καραγκιόζη του Θεάτρου Σκιών Αθανασίου και με τις Μαριονέτες του Θεάτρου Γκότση. Ειδικότερα, ο πρώτος τυχερός θα κερδίσει μια διπλή πρόσκληση για τις Μαριονέτες την Παρασκευή 27 Ιουνίου 8:30 με την παράσταση "Ο ΑΛΑΝΤΙΝ & το μαγικό λυχνάρι" στο Loca Fun Park στον ΑΛΙΜΟ (δίπλα στο Όστρια) και ο δεύτερος μια διπλή πρόσκληση για τον Καραγκιόζη το Σάββατο 28 Ιουνίου 8:30 μ.μ. στο Loca Fun Park στον ΑΛΙΜΟ.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 26 Ιουνίου στις 12.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένα από τους δύο τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν διασκεδαστικά θεάματα με τον Καραγκιόζη του Θεάτρου Σκιών Αθανασίου και με τις Μαριονέτες του Θεάτρου Γκότση. Ειδικότερα, ο πρώτος τυχερός θα κερδίσει μια διπλή πρόσκληση για τις Μαριονέτες την Παρασκευή 27 Ιουνίου 8:30 με την παράσταση "Ο ΑΛΑΝΤΙΝ & το μαγικό λυχνάρι" στο Loca Fun Park στον ΑΛΙΜΟ (δίπλα στο Όστρια) και ο δεύτερος μια διπλή πρόσκληση για τον Καραγκιόζη το Σάββατο 28 Ιουνίου 8:30 μ.μ. στο Loca Fun Park στον ΑΛΙΜΟ.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την  26η Ιουνίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη .
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, www.jaba.gr, www.saveandwin.gr, http://kerdise-to.gr/

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 89 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερoί νικητές είναι οι:

για τη διπλή πρόσκληση για τις Μαριονέτες την Παρασκευή 27 Ιουνίου 8:30 με την παράσταση "Ο ΑΛΑΝΤΙΝ & το μαγικό λυχνάρι" στο Loca Fun Park στον ΑΛΙΜΟ (δίπλα στο Όστρια)

1. Γιάννης Πατσόπουλος

για τη διπλή πρόσκληση για τον Καραγκιόζη το Σάββατο 28 Ιουνίου 8:30 μ.μ. στο Loca Fun Park στον ΑΛΙΜΟ.

2. Δήμητρα Βαρουδάκη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.