Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για το παιδικό θεατρικό εργαστήρι "Θεατροπαιχνιδίσματα" στην Παραμυθοχώρα (31/10)

Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για το παιδικό θεατρικό εργαστήρι "Θεατροπαιχνιδίσματα" στην Παραμυθοχώρα (31/10)

Το θεατρικό παιχνίδι για παιδιά 4 έως 8 ετών έρχεται σαν μια ολοκληρωμένη διαδικασία με καλά δομημένο περιεχόμενο να απελευθέρωση, να προτρέψει και να εμψυχώσει τα παιδιά (αλλά και τους μεγάλους) στο δρόμο της δημιουργικότητας, της φαντασίας αλλά και της μάθησης. Μέσα από τη μίμηση, τη μεταμόρφωση και τη χαρά του παιχνιδιού και των τεχνών.

Αυτή τη χρονιά στη Παραμυθοχώρα η ηθοποιός και εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού Έρρικα Α. Μακρή θα παρουσιάζει σε κάθε συνάντηση ένα «παραμύθι από κάποιο μέρος του κόσμου» Θα ταξιδέψουμε με μουσικές, με εικόνες, με κουστούμια κ αντικείμενα …από τη μια άκρη ως την άλλη της γης με αφορμή υπέροχα παραμύθια από όλο τον κόσμο.

Με την Έρρικα Μακρή
(ηθοποιός με πολύχρονη εμπειρία στο θέατρο και Εμψυχώτρια Θεατρικού Παιχνιδιού και παιδαγωγικής Θεάτρου.)

Και καθε Σάββατο στις 12:00

Παραμυθοχώρα
Αναπαύσεως 14 & Τυρταίου 1
ΜΕΤΣ - Αθήνα - 11636
210 9216346
6936655927 - 6936655925

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να συμμετάσχετε στο παιδικό θεατρικό εργαστήρι "Θεατροπαιχνιδίσματα" στην Παραμυθοχώρα το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 12 το πρωί

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου στις 12.30 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να συμμετάσχετε στο παιδικό θεατρικό εργαστήρι "Θεατροπαιχνιδίσματα" στην Παραμυθοχώρα το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 12 το πρωί
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 30η Οκτωβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 107 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1.Σταυρούλα Ζευγολατάκου

2.Διαμάντη Μαρία

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.