Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για το παιδικό εργαστήρι Sand art του Θεάτρου Κούκλας (από 26/10)

Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για το παιδικό εργαστήρι Sand art του Θεάτρου Κούκλας (από 26/10)

sand-art-collageTο Θέατρο Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο “People & Puppets” Svit” από το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, παρουσιάζει ένα πρωτότυπο δημιουργικό εργαστήρι για παιδιά από 2,5 έως 6 ετών και τους γονείς τους, αφιερωμένο στη τεχνική θεάτρου sand art. Στα πλαίσια του εργαστηρίου τα παιδιά θα φτιάχνουν παραμυθένιες ιστορίες, ζωγραφίζοντάς τις με την άμμο, σε συνδυασμό με το Θέατρο Κούκλας και το Θέατρο Σκιών. Μικροί και μεγάλοι, θα ανακαλύπτουν το δημιουργό μέσα τους, θα ανοιχτούν οι καλλιτεχνικοί τους ορίζοντες, θα αναπτύσσεται η φαντασία τους! Η δημιουργική φλέβα, που κάθε παιδί θα ανακαλύψει στα εργαστήρια, θα αναπτύσσει και τους άλλους τομείς της ζωής του παιδιού.

Ώρες Εργαστηρίου:
11:00-12:00
12:15-13:15

Τιμή Εργαστηρίου: 10 ευρώ (παιδί με το γονιό)

Θέατρο Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο “People & Puppets” Svit”@χώρος τέχνης ασωμάτων
Αγ.Ασωμάτων 6,Θησείο
211-8009838

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις διπλές προσκλήσεις για να συμμετάσχετε μαζί με το παιδάκι σας στο εργαστήριο Sand art του Θεάτρου Κούκλας στον Χώρο Τέχνης Ασωμάτων το Σάββατο 26 Οκτωβρίου.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου τις 12.30 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις διπλές προσκλήσεις για να συμμετάσχετε μαζί με το παιδάκι σας στο εργαστήριο Sand art του Θεάτρου Κούκλας στον Χώρο Τέχνης Ασωμάτων το Σάββατο 26 Οκτωβρίου
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 2 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.
Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 2 αριθμούς από το 1 ως το 234 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους τυχερούς.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Βιολέττα Ντούνια

2. Πιερούλα Γιατρά

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.