Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 2 δωροεπιταγές των 20 ευρώ για αγορές θαλασσινών στο κατάστημα Corealis

Κερδίστε 2 δωροεπιταγές των 20 ευρώ για αγορές θαλασσινών στο κατάστημα Corealis

corealis2Οι Έλληνες ανέκαθεν ταυτίζαμε τη χώρα μας με τη θάλασσα. Η θάλασσα είναι μέρος της παράδοσής μας, της πολιτισμικής μας ταυτότητας. Το Corealis αντλώντας έμπνευση από αυτή την παράδοση, προσφέρει τους καρπούς της θάλασσας καθημερινά στο πιάτο μας. Για όλους εσάς λοιπόν που είστε ιδιαιτέρως απαιτητικοί σε θέματα ποιότητας, γεύσης, ποικιλίας και καλής διατροφής το Corealis είναι ό,τι αναζητάτε για τις διατροφικές σας επιλογές.

corealis1

Corealis: Ο παράδεισος των καρπών της θάλασσας

Tο Corealis είναι ένας εξειδικευμένος φιλικός χώρος στο Χαλάνδρι, μέσα στον οποίο θα ανακαλύψετε τεράστια ποικιλία φρεσκοκατεψυγμένων αλιευμάτων και έτοιμων γευμάτων με θαλασσινά σε τιμές πραγματικά ανταγωνιστικές. Μοναδικές γευστικές προτάσεις από επαγγελματίες chef που σε συνδυασμό με τις συμβουλές του εξειδικευμένου προσωπικού που στελεχώνει το κατάστημα Corealis δύναται να αλλάξουν κάθε γευστικό στερεότυπο εμπλουτίζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες και διευρύνοντας τις καθημερινές σας επιλογές.

Διασφάλιση ποιότητας και διατροφικής αξίας

Ως γνωστόν τα ψάρια και τα θαλασσινά είναι ένα εξαιρετικά ευπαθή τρόφιμα και απαιτούν εξονυχιστική φροντίδα και διαρκείς ποιοτικούς ελέγχους για να ανταποκριθούν στα κριτήρια γεύσης και διασφάλισης της υψηλής διατροφικής αξίας του προϊόντος. Όλα αυτά γίνονται πράξη στο Corealis που εγγυάται την απόλυτη διασφάλιση της ποιότητας των προσφερόμενων ειδών από τις αγορές όλου του κόσμου. Κάθε επίσκεψη σας στα Corealis συνιστά μια ολοκληρωμένη και ευχάριστη εμπειρία ενώ σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε μέσα από μια συλλογή πληρέστερη ακόμα και από αυτή των μεγάλων καταστημάτων τροφίμων τόσο της εγχώριας όσο και της αγοράς του εξωτερικού.

corealis3

Το δώρο του διαγωνισμού μας

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας κι ίσως είστε εσείς ένας από τους δύο τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν μια δωροεπιταγή των 20 ευρώ για να κάνετε τις αγορές  θαλασσινών σας στο κατάστημα Corealis.

Corealis_logo-01
Corealis
Αγ.Παρασκευής 117, Χαλάνδρι

210 6819076.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 27 Ιουνίου, στις 14.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας κι ίσως είστε εσείς ένας από τους δύο τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν μια δωροεπιταγή των 20 ευρώ για να κάνετε τις αγορές σας στο κατάστημα Corealis
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 2 αριθμούς της επιλογής τους, θα επιλέξει τους τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 2 αριθμούς από το 1 ως το 1.174 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Βίκυ Λυγνού

2. Μαρία Τσιλογιάννη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.