Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 2 παιδικά ρουχαλάκια από το Marvieshop

Κερδίστε 2 παιδικά ρουχαλάκια από το Marvieshop

IMG_7652Η καλοκαιρία του φθινοπώρου μας έχει πάρει τα μυαλά και τα παιδιά αρνούνται πεισματικά να αποχωριστούν τα αγαπημένα τους καλοκαιρινά ρουχαλάκια.  Μπορείτε να εμπλουτίσετε την καλοκαιρινή τους συλλογή με τα μοναδικά ρουχαλάκια MARVIE.

960126_658777630804473_1342621421_nΖωηρά χρώματα και παιχνιδιάρικα υφάσματα συνδυάζονται μοναδικά για να προσφέρουν μια ξεχωριστή συλλογή ρούχων για τις μικρές κυρίες και τους μικρούς κυρίους που θέλουν να ξεχωρίζουν στις εμφανίσεις τους. Μπορείτε να δείτε τη συλλογή παιδικών ρούχων του MARVIE και στο http://www.etsy.com/shop/marvieshop.

IMG_7674Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook  για να μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε ένα από τα δύο παιδικά ρουχαλάκια που μας προσφέρει το Marvieshop. Ειδικότερα, ο πρώτος νικητής θα κερδίσει ένα φορεματάκι για κορίτσι έως 4 χρονών (μπορεί να φορεθεί και ως τοπάκι για παιδί έως 6 χρονών)  και ο δεύτερος μια σαλοπέτα για αγόρι από 6 μηνών έως 4-5 χρονών. 

554015_632435610105342_2090157408_n

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία  (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στις 13.00 μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό  για να μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε ένα από τα δύο παιδικά ρουχαλάκια που μας προσφέρει το Marvieshop. Ειδικότερα, ο πρώτος νικητής θα κερδίσει ένα φορεματάκι για κορίτσι έως 4 χρονών (μπορεί να φορεθεί και ως τοπάκι για παιδί έως 6 χρονών)  και μια σαλοπέτα για αγόρι από 6 μηνών έως 4-5 χρονών
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 2 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

<h3>Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.</h3>
Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 2 αριθμούς από το 1 ως το 932 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους τυχερούς αναγνώστες.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Ειρήνη Τσίμπρου- ένα φορεματάκι για κορίτσι έως 4 χρονών

2. Φανουρία Αγγελοπούλου- μια σαλοπέτα για αγόρι από 6 μηνών έως 4-5 χρονών

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.