Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 2 πίνακες επιβράβευσης από το bravomou.blogspot.gr

Κερδίστε 2 πίνακες επιβράβευσης από το bravomou.blogspot.gr

100_2952Το παιδί σας συμπεριφέρεται συχνά με αποδεχτούς τρόπους; Του το λέτε; Το επιβραβεύετε για την καλή του συμπεριφορά κάθε φορά που είναι ήσυχο, υπάκουο και πειθαρχημένο ή εστιάζετε την προσοχή σας πάνω του μόνο όταν εκδηλώνει ανάρμοστες συμπεριφορές; Ξέρετε ότι αν δεν το επιβραβεύεται επαρκώς για την σωστή του συμπεριφορά, εκδηλώνει αρνητική συμπεριφορά μόνο και μόνο για να σας τραβήξει την προσοχή; Στα παιδιά μετά την ηλικία των 2-2,5 ετών αρέσει πολύ να χρησιμοποιούν πίνακες επιβράβευσης. Μπορείτε να δείτε τον ενθουσιασμό στα μάτια τους όταν κερδίζουν αυτοκόλλητα! Οι πίνακες επιβράβευσης παρουσιάζουν τις συμπεριφορές που περιμένετε από τα παιδί σας καθώς τους δίνουν κίνητρο να θυμούνται τους κανόνες και να είναι πιο υπεύθυνα,
δημιουργούν συναισθήματα επιτυχίας καθώς και εσωτερικά κίνητρα, που αναπτύσσουν την αυτοεκτίμηση του παιδιού σας, συμβάλλουν στην αύξηση των θετικών αλληλεπιδράσεων μεταξύ γονέων και παιδιού ενώ σας ενθαρρύνουν να εστιάζετε σε συγκεκριμένες θετικές συμπεριφορές και στάσεις και αποτελούν απτές, οπτικέ υπενθυμίσεις προκειμένου να είστε συνεπείς με τους στόχους που έχετε θέσει για τα παιδιά σας.

100_3833
Εάν επιθυμείτε κι εσείς να αποκτήσετε ένα πίνακα επιβράβευσης για να επιδοκιμάζετε την ορθή συμπεριφορά των παιδιών τότε δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε έναν από τους δύο πίνακες επιβράβευσης που προσφέρει το bravomou.blogspot.gr.

Ας γνωρίσουμε το bravomou.blogspot.com

Στους ευρύτερους κύκλους των κοινωνικών επιστημών, θεωρείται πως η επιβράβευση στις υγιείς συμπεριφορές των παιδιών μας είναι η βασική συνταγή για την επανάληψη τους. Η μέθοδος του πίνακα επιβράβευσης εστιάζεται σε δυο πράγματα: στην ενίσχυση της καλής συμπεριφοράς του παιδιού και στην τροποποίηση της προβληματικής του. Έτσι, όταν για παράδειγμα καταφέρει να μην πει καμιά άσχημη λεξούλα όλη μέρα ή να διαβάσει τα μαθήματα του ή να μαζέψει τα παιχνίδια του κ.τ.λ θα πάρει ένα αυτοκόλλητο στον πίνακα επιβράβευσης. Αν πάλι δεν καταφέρει να διατηρήσει την καλή του συμπεριφορά τότε θα μένει σταθερό ή θα χάσει ένα αυτοκόλλητο του. Με αυτόν τον τρόπο, το παιδί θα αρχίσει να αντιλαμβάνεται τις επιπτώσεις των πράξεων του και να μάχεται για την κατάκτηση του στόχου (να μαζέψει όλα τα αυτοκόλλητα). Τότε μόνο, θα απολαμβάνει κάποια επιβράβευση για την προσπάθεια του που θα έχετε βέβαια προσυμφωνήσει. θα εκπλαγείτε από την αποτελεσματικότητα του πίνακα!!!
Οι πίνακες επιβράβευσης του bravomou.blogspot.com δεν είναι μιας χρήσης, είναι πλαστικοποιημένοι με Velcro, σιλικόνη και συρραφή και τα αυτοκόλλητα κολλανε με Velcro για πολλές χρήσεις. Η δημιουργός του bravomou.blogspot.com μπορεί να σας φτιάξω πίνακα με τον αγαπημένο ήρωα / θέμα του παιδιού σας, να γράψει το όνομα του, να φτιάξει πίνακα για αδελφάκια και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, ό,τι νομίζετε ότι θα κάνει το μικρό σας πιο ενθουσιασμένο με τον πίνακα του!

Για να ενημερώνεστε για τα νέα σχέδια και τις νέες δημιουργίες του bravomou.blogspot.gr μην ξεχάσετε να κάνετε Like στη σελίδα του στο Facebook

διαφιμ1

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 5 Απριλίου στις 14 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 2 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε έναν από τους δύο πίνακες επιβράβευσης που προσφέρει το bravomou.blogspot.gr
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 2 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Για τους νικητές που διαμένουν στην επαρχία, η αποστολή των δώρων γίνεται με δική τους χρέωση.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 2 αριθμούς από το 1 ως το 813 όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Νίκη Μπούτα

2. Βίκυ Τσαγγαριόλου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.