Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 2 πρωτότυπα φορμάκια της επιλογής σας προσφορά του happyplanet.gr

Κερδίστε 2 πρωτότυπα φορμάκια της επιλογής σας προσφορά του happyplanet.gr

Το Happy Planet είναι το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα για τις νέες μαμάδες, τα μωράκια και τα παιδιά, μικρότερα αλλά και μεγαλύτερα, τους μπαμπάδες και όχι μόνο!

Τα ρούχα του Happy Planet ξεχωρίζουν για τις χαρούμενες στάμπες με έξυπνες, χιουμοριστικές ατάκες και μηνύματα που μας φτιάχνουν τη διάθεση. Τα είδη περιλαμβάνουν πρωτότυπα φορμάκια, μπλουζάκια και σαλιάρες για μωρά, μπλουζάκια για μεγαλύτερα παιδιά, μπλούζες για τις νέες μαμάδες, τους μπαμπάδες κ.α.

Ειδικά για αυτή την εποχή, τα Χριστουγεννιάτικα σχέδια του happyplanet.gr για τα πρώτα γενέθλια του μωρού αποτελούν ιδανική επιλογή δώρου! Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας εξατομικευμένων σχεδίων για κάθε περίσταση όπως γάμο, βάπτιση, γενέθλια, επέτειο, πάρτι κ.α. κατόπιν παραγγελίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα ρούχα είναι χειροποίητα, ελληνικής κατασκευής, από 100% βαμβάκι. Μπορείτε να δείτε όλα τα πρωτότυπα σχέδια στην ιστοσελίδα www.happyplanet.gr

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα δύο πρωτότυπα φορμάκια -της επιλογής σας- για το μωράκι σας, προσφορά του ηλεκτρονικού καταστήματος happyplanet.gr

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 22α Δεκεμβρίου στις 14:00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα δύο πρωτότυπα φορμάκια -της επιλογής σας- για το μωράκι σας, προσφορά του ηλεκτρονικού καταστήματος happyplanet.gr
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 22α Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr,  καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr«, nethall.gr, http://kerdise-to.gr/,www.jaba.gr,www.tixerakias.com,www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 978 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1.Κριτσελά Χρυσούλα

2. Μαρία Κούμπουλα

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.