Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 2 σετ εκπαιδευτικών παιχνιδιών με θέμα τους δεινόσαυρους και το ηλιακό σύστημα από το caelesteshop.gr

Κερδίστε 2 σετ εκπαιδευτικών παιχνιδιών με θέμα τους δεινόσαυρους και το ηλιακό σύστημα από το caelesteshop.gr

Σε ένα κόσμο που συνεχώς εξελίσσεται, οι μικροί μας εξερευνητές νιώθουν την ανάγκη να ανακαλύπτουν συνεχώς νέα πράγματα και να διευρύνουν τους ορίζοντές τους. Εάν τα παιδάκια σας αγαπούν τους δεινόσαυρους και ό,τι έχει σχέση με την περίοδο που έζησαν ή ενδιαφέρονται να βλέπουν με τις ώρες ταινίες και ντοκιμαντέρ για το ηλιακό σύστημα και τους πλανήτες, τότε αξίζει να επισκεφθείτε το Caelesteshop.gr όπου διαθέτει ευρεία γκάμα εκπαιδευτικών παιχνιδιών, αφιερωμένα στις δύο πολύ ενδιαφέρουσες αυτές θεματικές.

1. Σειρά "Δεινόσαυροι"

sp.20.290.0003Παιχνίδι μνήμης & γνώσης "Δεινόσαυροι"

Πόσο καλά μπορείτε να θυμηθείτε αντικείμενα που έχετε ξαναδεί; Αν σας ρωτούσαν, ποιος ήταν ο μεγαλύτερος δεινόσαυρος που έζησε ποτέ, τι θα απαντούσατε; Παίξτε μαζί με όλη την οικογένεια αλλά και τους φίλους σας, ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για όλες τις ηλικίες, που θα εξασκήσει τη μνήμη σας και θα οξύνει την παρατηρητικότητά σας. Η συσκευασία περιλαμβάνει και έντυπο με πληροφορίες για γνωστούς και λιγότερο γνωστούς δεινόσαυρους με τα χαρακτηριστικά τους, όπως είναι τα είδη, το μέγεθος, η ηλικία, οι διατροφικές τους συνήθειες, τα μέρη και η περίοδος που έζησαν.

sp.20.290.0004Παζλ "Δεινόσαυροι" (100 κομμάτια)

Η σειρά "Δεινόσαυροι" της KidLab συμπληρώνεται άψογα με το νέο παζλ με 100 κομμάτια! Πρόκειται για το παραδοσιακά αγαπημένο παιχνίδι παζλ, που όμως μέσα από τη θεματολογία των δεινοσαύρων, αποκτά άλλη διάσταση και μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο σε μακρινούς τόπους, τότε που η Γη ήταν τελείως διαφορετική σε σχέση με σήμερα. Μια μοναδική ιδέα για δημιουργικό παιχνίδι, ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα που κοσμεί κάθε παιδικό δωμάτιο!

2. Σειρά "Ηλιακό Σύστημα"

sp.20.290.0001Παιχνίδι μνήμης & γνώσης "Ηλιακό Σύστημα"

Με το παιχνίδι μνήμης & γνώσης "Ηλιακό Σύστημα" έχετε τη δυνατότητα να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας για τα ουράνια σώματα του Ηλιακού μας Συστήματος, καθώς η συσκευασία περιλαμβάνει και ένα έντυπο με πληροφορίες για γνωστούς και λιγότερο γνωστούς πλανήτες, τους δορυφόρους τους αλλά και τους κομήτες που έχουν παρατηρηθεί όλα αυτά τα χρόνια.

sp.20.290.0002Παζλ "Ηλιακό Σύστημα" (260 κομμάτια)

sp.20.290.0005Παζλ "Ταξίδι στους πλανήτες" (100 κομμάτια)

Η σειρά "Ηλιακό Σύστημα" της KidLab συμπληρώνεται άψογα με δύο παζλ με 260 και 100 κομμάτια αντίστοιχα! Πρόκειται για τα παραδοσιακά, αγαπημένα παιχνίδια παζλ, που όμως μέσα από τη θεματολογία του διαστήματος, αποκτούν άλλη διάσταση και μας ταξιδεύουν σε μακρινούς πλανήτες και λαμπερά αστέρια. Μια μοναδική ιδέα για δημιουργικό παιχνίδι, ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα που κοσμεί κάθε παιδικό δωμάτιο!

caeleste_logo_black-250x35

Κάντε Like στη σελίδα του Caeleste στο Facebook http://www.facebook.com/CaelesteShop για να ενημερώνεστε σχετικά με προσφορές, νέα και διαγωνισμούς.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να κερδίσετε μία από τις δύο σειρές εκπαιδευτικών παιχνιδιών με θέμα τους δεινόσαυρους και το ηλιακό σύστημα από το caelesteshop.gr. Ο πρώτος τυχερός θα κερδίσει τη σειρά "Δεινόσαυροι" και ο δεύτερος τη σειρά "Ηλιακό σύστημα". Επίσης, ο νικητής της σειράς "Δεινόσαυροι" θα κερδίσει μια μεγάλη τετρασδιάστατη ανατομία Δεινοσαύρου και ο νικητής της σειράς "Ηλιακό Σύστημα" θα κερδίσει ένα πλανητάριο προβολέα.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου στις 15:00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις δύο σειρές εκπαιδευτικών παιχνιδιών με θέμα τους δεινόσαυρους και το ηλιακό σύστημα από το caelesteshop.gr. Ο πρώτος τυχερός θα κερδίσει τη σειρά "Δεινόσαυροι" και ο δεύτερος τη σειρά "Ηλιακό σύστημα". Επίσης, ο νικητής της σειράς "Δεινόσαυροι" θα κερδίσει μια μεγάλη τετρασδιάστατη ανατομία Δεινοσαύρου και ο νικητής της σειράς "Ηλιακό Σύστημα" θα κερδίσει ένα πλανητάριο προβολέα.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 4η Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr«, nethall.gr, www.jaba.gr,  www.saveandwin.grhttp://kerdise-to.gr/

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 1.756 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

Ο πρώτος τυχερός θα κερδίσει τη σειρά "Δεινόσαυροι" και μια μεγάλη τετρασδιάστατη ανατομία Δεινοσαύρου

Τέλιου Βασιλική


Ο δεύτερος τυχερός θα κερδίσει τη σειρά "Ηλιακό σύστημα" και ένα πλανητάριο προβολέα

Στέλλα Πέτρακα

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.