Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 2 Wi-Fi adapter dLAN® 500 από τη Devolo

Κερδίστε 2 Wi-Fi adapter dLAN® 500 από τη Devolo

C1E64F9FC508ABBF0273A97078E332CC Με την ολοένα και αυξανόμενη διάδοση των φορητών συσκευών στο σπίτι όπως τα smartphones, τα tablets και τους φορητούς υπολογιστές, έχει καταστεί επιτακτική ανάγκη η σταθερή και ευρεία πρόσβαση ασύρματου δικτύου. Η Devolo έχει αναπτύξει για το σκοπό αυτό, την τεχνολογία WiFi Move, η οποία εξασφαλίζει τη βέλτιστη ασύρματη κάλυψη σε όλο το σπίτι μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. Ως βάση χρησιμοποιούνται περισσότερα σημεία πρόσβασης (Access Points) που συνδέονται απλά στην πρίζα και δημιουργούν ένα κοινό ασύρματο δίκτυο. Οι φορητές συσκευές που έχει κανείς και χρησιμοποιεί μέσα στο σπίτι, διαλέγουν αυτόματα το ισχυρότερο σημείο πρόσβασης. Ως εκ τούτου, η τεχνολογία devolo WiFi Move είναι σαφώς πιο ισχυρή από μία λύση WLAN-Modem/Repeater: Οι συμβατικές λύσεις repeater απλώς αναπαράγουν ένα ήδη αδύναμο διαθέσιμο ασύρματο σήμα, ενώ τα WiFi Move Access Points διαθέτουν πάντα την πλήρη δυναμικότητα του ασύρματου σήματος επειδή τα δεδομένα διανέμονται μέσα και πάνω από τη γραμμή τροφοδοσίας ρεύματος. Ο νέος προσαρμογέας υποστηρίζει την ασύρματη δικτύωση μέσω 802.11b/g/n και στις δύο μπάντες συχνοτήτων 2,4GHz και 5GHz, μπορεί να μεταφέρει δεδομένα με ταχύτητα έως 500Mbit ανά δευτερόλεπτο, και διαθέτει τρεις θύρες για την καλωδιακή σύνδεση απαιτητικών συσκευών στο Ίντερνετ μέσω Ethernet. Μέσω ενός ειδικά σχεδιασμένου App για Smartphone και Tablet (iOS/Android) είναι πολύ εύκολη η διαδικασία ρύθμισης του WiFi Move.  Η εγκατάσταση μπορεί να ολοκληρωθεί με επιτυχία, μέσα λίγα μόλις λεπτά. Όλες οι ρυθμίσεις ισχύουν αυτόματα για όλους τους προσαρμογείς, έτσι ώστε να απαιτείται μία μόνο ρύθμιση για όλο το δίκτυο. Με την προσθήκη ενός νέου Access Point, μεταφέρονται αυτόματα με το πάτημα ενός κουμπιού, όλες οι ρυθμίσεις από τον έναν adapter στον άλλο. Για προχωρημένους χρήστες διατίθενται και ειδικές λειτουργίες στο App, όπως MAC filtering, scheduling, guest access και parental controls. Η τεχνολογία devolo WiFi Move μπορεί εύκολα να επεκταθεί και μέσω άλλων dLAN® 500 WiFi-Adapter.

dev_dlan500WiFi_Imagepicture_Family

Εάν είστε λάτρεις των τεχνολογικών συστημάτων και δεν θέλετε να αποχωρίζεστε ούτε τη στιγμή τη σύνδεση στο διαδίκτυο τότε δεν έχετε τίποτα άλλο παρά να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας και ίσως είστε εσείς ένα από τους 2 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από ένα Wi-Fi adapter dLAN® 500 αξίας 149,90 ευρώ έκαστο από τη Devolo.

Σχετικά με την devolo AG

Η devolo AG, είναι μία από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρείες που δραστηριοποιείται στον τομέα των λύσεων powerline. Ο πυρήνας των προϊόντων της εταιρείας, στηρίζεται στην τεχνολογία dLAN®, που εκμεταλλεύεται την υφιστάμενη καλωδίωση, όπως είναι αυτή της ηλεκτρικής ενέργειας για τη δημιουργία ευέλικτων δικτύων μεταφοράς δεδομένων. Οι λύσεις Powerline, χρησιμοποιούνται τόσο σε οικιακούς όσο και σε χώρους επιχειρήσεων. Η devolo επενδύει όλους τους πόρους της στην έρευνα και ανάπτυξη, καθώς και στη βελτίωση της τεχνολογίας dLAN® μέσα από δικές της πατενταρισμένες λύσεις. Από το 2009, κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως, μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων, στην αγορά των λύσεων Powerline. Επιπλέον κατέχει πολλές διακρίσεις και βραβεία από δοκιμές στις οποίες έχουν λάβει μέρος τα έντεκα και πλέον εκατομμύρια προϊόντα που έχει διαθέσει ήδη με επιτυχία στην αγορά μέχρι σήμερα. Με συνεχείς δράσεις, η devolo στέκεται με υπευθυνότητα δίπλα στους πελάτες, στους συνεργάτες και στο περιβάλλον.

devolo Ελλάς
Κριεζώτου 94, 34100 Χαλκίδα
22210 84 387

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 20 Μαίου στις 14 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Κερδίστε 2 Wi-Fi adapter dLAN® 500 από τη Devolo /li>
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 2 αριθμούς της επιλογής τους, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Για τους νικητές που διαμένουν στην επαρχία, η αποστολή των δώρων γίνεται με δική τους χρέωση.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.</h3>
Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 2 αριθμούς από το 1 ως το 1.247 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Θάνος Στεφανής

2. Σπύρος Γραμματικός

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.