Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 2 υπέρυθρα θερμόμετρα μετώπου από την Microlife

Κερδίστε 2 υπέρυθρα θερμόμετρα μετώπου από την Microlife

microlife_θερμομετρο NC150_low res_2014Μαζί με τα πρώτα κρύα, έκαναν την εμφάνισή τους και οι πρώτες ιώσεις. Αρκετά παιδάκια ταλαιπωρούνται με καταρροή και βήχα ενώ μερικά εξ αυτών έχουν και υψηλό πυρετό. Και μόνο στο άκουσμα της λέξης "πυρετός" οι γονείς πανικοβάλλονται καθώς δεν μπορούν να βλέπουν το παιδάκι τους να γκρινιάζει και να είναι υποτονικό λόγω της αδιαθεσίας.

Πλέον μπορείτε να είστε απόλυτα σίγουροι για το αν και κατά πόσο το παιδάκι σας ταλαιπωρείται από πυρετό χάρη στην υψηλή τεχνολογία και αξιοπιστία του θερμομέτρου μετώπου Microlife. Τώρα έχετε την ασφάλεια που χρειάζεστε με το υπέρυθρο θερμόμετρο μετώπου NC 150 της Microlife, το οποίο ελέγχει με ακρίβεια τη θερμοκρασία του μωρού σας ακόμα και κατά τη διάρκεια του ύπνου χωρίς να το ενοχλεί.

NC 150

Το θερμόμετρο NC 150 της Microlife εξασφαλίζει:

Ακριβή ένδειξη θερμοκρασίας σε 3 δευτερόλεπτα
Εύκολη μέτρηση χωρίς επαφή
Αποφυγή μετάδοσης μικροβίων αφού η μέτρηση πραγματοποιείται χωρίς επαφή του θερμόμετρου με το σώμα
Πολλαπλή χρήση: μέτρηση πυρετού, χώρου, αντικειμένων

Βασικά Χαρακτηριστικά θερμόμετρου NC 150 της Microlife:
Θερμομέτρηση χωρίς επαφή σε 3 δευτερόλεπτα
Χωρίς υδράργυρο
Ειδοποίηση πυρετού
Φωτιζόμενη μεγάλη οθόνη LCD
30 μνήμες δεδομένων

Ας γνωρίσουμε την Microlife

Η Microlife είναι ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στην ανάπτυξη και κατασκευή ιατρικού διαγνωστικού εξοπλισμού για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Πιεσόμετρα, ψηφιακά θερμόμετρα, ψηφιακά ροόμετρα και εύκαμπτα θερμαντικά επιθέματα (μαξιλάρια θέρμανσης) αποτελούν τον κύριο πυρήνα δραστηριότητας της Microlife. Οι ιατροτεχνικές συσκευές Microlife είναι κλινικά ελεγμένες και εγγυώνται το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ασφάλειας. Η τεχνολογία της Microlife δίνει ακριβείς και αξιόπιστες λύσεις για τη διαχείριση της αρτηριακής πίεσης, της θερμοκρασίας σώματος, του άσθματος ή του βάρους και στη θεραπεία μέσω θέρμανσης, τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά. Εμπιστευτείτε τα προϊόντα Microlife για ακριβείς και αξιόπιστες μετρήσεις! Τα προϊόντα της Microlife διατίθενται σε όλα τα φαρμακεία. Η εταιρεία KARABINIS MEDICAL ΑΕ είναι Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος της MICROLIFE στην Ελλάδα και την Κύπρο.

microlife Logo

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να είστε ένας από τους δύο τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από ένα υπέρυθρο θερμόμετρο μετώπου NC 150 από την Microlife αξίας 45€ έκαστο.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου στις 15.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους δύο τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από ένα υπέρυθρο θερμόμετρο μετώπου NC 150 από την Microlife αξίας 45€ έκαστο.
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 12η Νοεμβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση εκάστου συμμετέχοντος/διαγωνιζόμενου για την τήρηση και επεξεργασία των στοιχείων του από την Εταιρία και/ή τον Δωροθέτη για τους σκοπούς του Διαγωνισμού, στο πλαίσιο πάντοτε της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Επιπλέον, η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση εκάστου συμμετέχοντος/διαγωνιζόμενου για την διαβίβαση των στοιχείων του από την Εταιρεία στον Δωροθέτη, στο πλαίσιο πάντοτε της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
 • Εάν ο συμμετέχων δεν επιθυμεί την τήρηση και επεξεργασία των προσωπικών του στοιχείων από την Εταιρεία ή/και τον Δωροθέτη, μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να το δηλώσει στην Εταιρεία επικοινωνώντας στη διεύθυνση της,επί της οδού Μύλων 75, Ακαδημία Πλάτωνος, τηλ. 210 5121893 ή αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο news@infokids.gr
 • Κάθε συμμετέχων/Διαγωνιζόμενος επίσης ρητά αποδέχεται και συναινεί όπως η Εταιρία και/ή ο Δωροθέτης του αποστέλλει στο μέλλον, στην ηλεκτρονική του διεύθυνση (e-mail), ενημέρωση σχετικά με νέες προσφορές, υπηρεσίες, προϊόντα κ.λπ. (ενδεικτικά αναφέρονται αποστολή marketing newsletters, νέων προσφορών κ.λπ.) Κάθε συμμετέχων μπορεί ωστόσο να διαγραφεί άμεσα από την ως άνω λίστα επικοινωνίας οποτεδήποτε, κάνοντας χρήση του σχετικού συνδέσμου (hyperlink) που θα περιλαμβάνεται στο σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της Εταιρείας και/ή του Δωροθέτη αντίστοιχα, χωρίς να χάσει το δικαίωμα συμμετοχής του στο Διαγωνισμό.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 2.232 sυμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1. Αγγελική Στράτη

2. Ντίλη Γεωργία

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.