Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 2 ζευγάρια βρεφικά χειροποίητα παντοφλάκια με ασορτί τσαντάκι δια χειρός «Ονείρων πράξις»

Κερδίστε 2 ζευγάρια βρεφικά χειροποίητα παντοφλάκια με ασορτί τσαντάκι δια χειρός «Ονείρων πράξις»

1959845_364024663729715_1557019917_nΤο μωράκι σας μεγάλωσε και αρχίζει να κάνει τα πρωτά του βηματάκια. Δεν θα ήταν καταπληκτικό αν αντί να είναι ξυπόλυτο με κίνδυνο να τραυματιστεί να φοράει τα δικά του παντοφλάκια; Ε, λοιπόν, αυτό σκεφθήκαμε κι εμείς και σας παρουσιάζουμε τα χαριτωμένα χειροποίητα παντοφλάκια με ασορτί τσαντάκι φύλαξης που διατίθενται στο κατάστημα "Ονείρων Πράξις"  στην Κηφισιά. Το μικρούλι σας θα τα καταευχαριστηθεί και μόλις μεγαλώσει θα μπορείτε να του τα επιδεικνύεται  ως ένα υπέροχο ενθύμιο από τα πρώτα του βήματα.

10150614_364024620396386_2052372830_n

Χειροποίητες δημιουργίες με υπογραφή «Ονείρων πράξις»

Καλλιτεχνικό κόσμημα, διακοσμημένη πασμίνα, στολισμένη γαλότσα και μπαλαρίνα,τσάντα με προσωπικότητα, αποτελούν τη βάση για τις χειροποίητες δημιουργίες που προτείνει η «Ονείρων πράξις». Με μια ευρεία γκάμα αξεσουάρ και υποδημάτων που διαρκώς ανανεώνεται, η «Ονείρων πράξις» δίνει μορφή και σχήμα σε ιδιαίτερα υλικά που μεταμορφώνονται μοναδικά σε πρωτότυπες δημιουργίες και σας περιμένουν να τις αποκτησετε σε προσιτές τιμές.

oneiron praxis

«Ονείρων πράξις»
Κυριαζή 14-16 Κηφισιά
2108080230

Το δώρο του διαγωνισμού

Κι επειδή όλα τα ωραία θέλουμε να τα μοιραζόμαστε μαζί σας, σας προσκαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή και να κάνετε Like στο Facebook για να κερδίσετε  ένα από τα δύο  ζευγάρια βρεφικά χειροποίητα παντοφλάκια με ασορτί τσαντάκιδια χειρός  «Ονείρων πράξις»  .

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη. Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 23 Απριλίου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Κερδίστε δύο  ζευγάρια βρεφικά χειροποίητα παντοφλάκια με ασορτί τσαντάκιδια χειρός  «Ονείρων πράξις»
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 23 Απριλίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα..
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη .
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.grKERDISETO , www.jaba.grwww.tixerakias.comwww.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 510 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1. Σταυρούλα Τσαβδάρογλου

2. Χρυσούλα Πραταράκη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.