Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση "Θησέας και Αριάδνη στο Νησί των Ταύρων" στο Θέατρο Badminton (31/3)

Κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση "Θησέας και Αριάδνη στο Νησί των Ταύρων" στο Θέατρο Badminton (31/3)

FFD7AA85DD67FC7C6ADC39A651F5F016-630x472Ο Θησέας και η Αριάδνη είναι οι ήρωες της παράστασης για παιδιά, αλλά και μεγάλους, που παρουσιάζεται στο θέατρο Badminton με τίτλο «Ο Θησέας και η Αριάδνη στο Νησί των Ταύρων».Με στόχο να ζωντανέψει η ιστορία του μυθικού ήρωα, γιου του βασιλιά Αιγέα και ιδρυτή της Αθήνας, στήνεται επί σκηνής μια παραγωγή γεμάτη παλάτια, θάλασσες, φρούρια, πλοία, λαβύρινθους, γοργόνες, ταύρους και θεούς… Όλα και όλοι αναδύονται από τα έγκατα της γης ή πέφτουν από τον ουρανό:. Ηρωες και θνητοί, φωτεινά αλλά και σκοτεινά υπερφυσικά όντα, ενώνουν τις δυνάμεις τους όσο ο Θησέας συναντά στην Κρήτη την Αριάδνη, η οποία και τον βοηθά να αντιμετωπίσει τον Μινώταυρο. Περισσότεροι από είκοσι καλλιτέχνες, ανάμεσά τους εναέριοι ακροβάτες, ηθοποιοί, τραγουδιστές, μουσικοί, δίνουν σάρκα και οστά στο μύθο, μέσα από μια παράσταση που αισιοδοξεί να διασκεδάσει αλλά και να μάθει στα παιδιά μυθολογία.

Εάν θέλετε να γνωρίσετε μαζί με τα παιδιά σας την υπέροχη ελληνική μυθολογία δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε μία από τις 10 διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση "Θησέας και Αριάδνη στο Νησί των Ταύρων" στο Θέατρο Badminton την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 11 το πρωί και μία από τις 10 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση στις 15:00 το μεσημέρι στο Θέατρο Badminton.

Σκηνοθεσία – χορογραφίες Σοφία Σπυράτου,

Κείμενα Στρατής Πασχάλης,

Στίχοι Λίνα Νικολακοπούλου

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Στάνκογλου και Ηλέκτρα Νικολούζου

Παίζουν: Τζωρζίνα Παλαιοθόδωρου, Κρις Ραντάνοφ, Αγγελική Τρομπούλη κ.ά.

Παραστάσεις: κάθε Σάββατο στις 15:00 και κάθε στις Κυριακή 11:30 & στις 15:00.
Εισιτήρια: 9 / 12 / 15 ευρώ

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει τη Παρασκευή 29 Μαρτίου στις 13:00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 20 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε μία από τις 10 διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση "Θησέας και Αριάδνη στο Νησί των Ταύρων" στο Θέατρο Badminton την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 11 το πρωί και μία από τις 10 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση στις 15:00 το μεσημέρι στο Θέατρο Badminton
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 20 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Για τους νικητές που διαμένουν στην επαρχία, η αποστολή των δώρων γίνεται με δική τους χρέωση.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 20 αριθμoύς από το 1 ως το 547 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Oι τυχεροί νικητές είναι:

Για την Κυριακή στις 11:00

1. Βασιλική Πεντεδέκα

2. Νικόλαος Σπυρόπουλος

3. Παναγιώτης Μπαλόπουλος

4. Αρετή Τσιλιμέκη

5. Χρήστος Τεκτονόπουλος

6. Ευγενία Γεωργίου

7. Βασίλης Χρήστου

8. Νίκος Δίκαιος

9. Παρασκευή Βογιαντζή

10. Λαμπρινή Καραχούντρη

για την Κυριακή στις 15:00

11. Μικαέλα Παπαθανασίου

12. Σοφία Κώστα

13. Αγγέλα Μακρή

14. Γιάννης Πλάτωνος

15. Κώστας Μπιστικώκος

16. Παναγιώτης Βασιλάκος

17. Τάσος Κωστακόπουλος

18. Χρήστος Βάσσος

19. Φωτεινή Παππά

20. Νικόλας Παπαδογιαννάκης

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.