Κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις για το Bebefest: Το μοναδικό φεστιβάλ εγκυμοσύνης, βρεφικής & νηπιακής ηλικίας στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (22-23/10)

Όλοι οι γονείς έχουν πλέον ένα σημείο συνάντησης σε προκαθορισμένο τόπο και χρόνο, το bebefest με δωρεάν σεμινάρια & ιδιωτικές συνεδρίες για κάθε θέμα που τους απασχολεί.

Στο 3ο bebefest που θα λάβει χώρα το σαββατοκύριακο, 22- 23 Οκτωβρίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου θα συμμετέχουν εταιρείες βρεφικού εξοπλισμού και εγκυμοσύνης, βρεφικών καλλυντικών, βρεφικών τροφών, φαρμακευτικές και πολλά άλλα εκθέματα.

Ως ομιλητές θα παραβρεθούν επιστήμονες και ειδικότερα παιδίατροι, η ένωση Μαιευτήρων-Γυναικολόγων Ελλάδας, ψυχολόγοι, διατροφολόγοι αλλά και οργανισμοί για το θηλασμό, την μητρότητα και το τμήμα Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού για τις πρώτες βοήθειες.

Συμβουλές σε ιδιωτικές συνεδρίες θα μπορούν να παίρνουν όσοι γονείς ενδιαφέρονται, από τους εξαιρετικούς επιστήμονες που συμμετέχουν στο ‘’Talk to the experts”.

Για το κομμάτι της ψυχαγωγίας των λιλιπούτειων επισκεπτών του φεστιβάλ έχουν προετοιμαστεί εξαιρετικές θεατρικές παραστάσεις, παιδότοποι, βιωματικά παιχνίδια κλπ.

Τα σημεία θηλασμού και αλλαγής πάνας των μωρών, θα είναι εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα προϊόντα από τους χορηγούς τα οποία θα προσφέρονται δωρεάν.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ SECTIONS ΤΟΥ BEBEFEST ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ:

⦁ Ομιλίες και ιδιωτικές συνεδρίες
⦁ Εξαιρετικές Αγορές | Κορυφαίες μάρκες | Τελευταίες καινοτομίες | Μεγάλες εκπτώσεις | Kλήρωση
⦁ Στήριξη σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς για τη μητέρα και το παιδί
⦁ Διασκέδαση | Παιδότοπος| Παραστάσεις| Κινητικό κομμάτι / Εικαστικά | παιχνίδια
⦁ Εγκαταστάσεις | Αίθουσα διατροφής & θηλασμού | Αίθουσα αλλαγής πάνας | Ιατρείο | Αίθουσα talk to the experts

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα στο www.bebefest.gr .

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΥΡΩ ΑΠ ΤΗ ΒΡΕΦΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ, ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ

Στους επισκέπτες του bebefest να επιλέξουν τα καλύτερα και τα πιο αξιόπιστα προϊόντα, να μιλήσουν με τους υπευθύνους των εταιριών αποκτώντας έτσι έγκυρες πληροφορίες καθώς και να αντλήσουν απ’ τους επιστήμονες απαραίτητες γνώσεις για την ανατροφή των παιδιών τους.

Στους εκθέτες να συνδεθούν με αποδοτικό και ουσιαστικό τρόπο με τους πελάτες τους δημιουργώντας σε αυτό το αξιόπιστο περιβάλλον σταθερές συνδέσεις μαζί τους.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ BEBEFEST 2022

Xώρος διεξαγωγής: Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (Στάση Μετρό Ανθούπολη)

Στον χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου Περιστερίου υπάρχει ελεύθερο PARKING

Hμέρες: Σάββατο 22 & Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Ώρες λειτουργίας: 10:00 – 20:00

Πώληση εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/festival/bebefest/ , στο https://www.bebefest.gr/ και στην είσοδο του φεστιβάλ

Το εισιτήριο γενικής εισόδου είναι 5€.

Τα σεμινάρια, οι παραστάσεις & οι συνεδρίες είναι δωρεάν και περιλαμβάνονται στην τιμή του εισιτηρίου σας.

Μετά την αγορά του μπορείτε να συμμετάσχετε σε ως 3 σεμινάρια του Bebefest  ανά άτομο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ακολουθήστε το παρακάτω link αν επιθυμείτε να κρατήσετε θέσεις.
www.bebefest.gr/seminarsonline

Eκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου

Δωδεκανήσου 106, Περιστέρι

TO ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις 20 διπλές προσκλήσεις για να δώσετε το παρών στο Bebefest: Το μοναδικό φεστιβάλ εγκυμοσύνης, βρεφικής & νηπιακής ηλικίας στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (22-23/10). Η πρόσκληση καλύπτει μόνο μια μέρα επίσκεψη στο χώρο.

ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη. Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email). Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει τη Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στις 13.ο0 το μεσημέρι. 

ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις 20 διπλές προσκλήσεις για να δώσετε το παρών στο Bebefest: Το μοναδικό φεστιβάλ εγκυμοσύνης, βρεφικής & νηπιακής ηλικίας στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (22-23/10). Η πρόσκληση καλύπτει μόνο μια μέρα επίσκεψη στο χώρο.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.

Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην δωροθέτρια εταιρία ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό

O διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερoί νικητές:

1.Βασίλης Παπαδέας
2.Μαρία Ελευθερία Παπαϊωάννου

3.Χαρά Περιστέρη

4.Θοδωρής Τάγκας
5.Ελένη Κλημέντζου
6.Μαρίνα Ρήγα
7.Γρηγόρης Ζημιανίτης
8.Αγγελική Λιάλιαρη
9.δημήτρης τσέκερης
10.Ιωάννης Διαμαντακος
11.Γιώργος τζίφας
12.Ιωαννα Ιωαννου
13.Ασπασία Νισκοπούλου
14.Μαρία Κουφοπαντελή
15.Βασίλειος Διβάνης
16.Άννα Μπαρούμα
17.Ασημάκης Νυδριώτης
18.ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
19.Ευαγγελία Χατζηκωνσταντη
20. Γιώτα Παπαλοπούλου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.