- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Κερδίστε 3 αντίτυπα από την σειρά «Καταπλητική Μαμά» της ψυχολόγου Δρ. Λίζας Βάρβογλη από τις εκδόσεις Mamaya

Νικητές διαγωνισμού:

Βρεττός Δεμένεγας

Χρυσάνθη Βλαχονικολού

Κατερίνα Δουδέση

Σε έναν ιδανικό κόσμο, τα μωρά θα έρχονταν στον κόσμο με οδηγίες χρήσης για τον κάθε γονιό, προκειμένου να γνωρίζει σε κάθε φάση της ζωής του σπλάχνου του πώς να το φροντίζει και να το διαπαιδαγωγεί σωστά. Δυστυχώς, όμως, η ανατροφή του παιδιού μας είναι μια διαδικασία που οφείλουμε να αναλάβουμε μόνοι μας, δοκιμάζοντας όσα μάθαμε από τους γονείς μας, διορθώνοντας τα λάθη τους και ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών!

Στο πλευρό των γονιών που είναι πάντα πρόθυμοι να μάθουν, η ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια Δρ. Λίζα Βάρβογλη [1], έπειτα από περισσότερες από 10.000 ώρες κλινικής εµπειρίας σε συνεδρίες ψυχοθεραπείας και συµβουλευτικής µε παιδιά, γονείς και ενήλικες, στο νοσοκοµείο Children’s Hospital του Harvard και σε παιδιατρικές κλινικές και σχολεία σε Ελλάδα και Αµερική, έγραψε μια εξαιρετική σειρά βιβλίων-οδηγών για γονείς: Η σειρά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΜΑΜΑ απεύθυνεται σε κάθε ηλικιακό στάδιο του παιδιού, ενώ σύντομα το φθινόπωρο θα ακολουθήσει και το τεύχος της εφηβείας.

Η κ. Βάρβογλη και οι εκδόσεις Mamaya [2], σε συνεργασία με το Infokids.gr, προσφέρoυν σε 3 τυχερούς αναγνώστες από ένα αντίτυπο (όποιο εκείνοι επιθυμούν από τα παρακάτω) της σειράς “ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΜΑΜΑ” που θα αποτελέσει το πιο πολύτιμο ανάγνωσμα του φετινού καλοκαιριού.

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΜΑΜΑ: ΓΙΑ ΜΑΜΑΔΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ 0-12 ΜΗΝΩΝ

 Είναι το παιδί σας νεογέννητο ως 12 µηνών; Θέλετε να αντιµετωπίσετε µε πρακτικό και επιστηµονικό τρόπο τις προκλήσεις αυτής της ηλικίας; Αυτό το βιβλίο είναι για εσάς! Κρατάτε στα χέρια σας έναν πρακτικό οδηγό που µέσα από αληθινά παραδείγµατα και απλές, εφαρµόσιµες συµβουλές θα σας δείξει:

Πώς να επενδύσετε στον εαυτό σας και να γίνετε µια καταπληκτική µαµά.

Πώς να θέσετε τις βάσεις του δυνατού συναισθηµατικού δεσµού και της καλής επικοινωνίας µε το µωρό σας.

Τι να περιµένετε σε κάθε τρίµηνο της ανάπτυξης του µωρού.

Το βιβλίο θα σας δώσει λύσεις για τα πιο συνηθισµένα θέµατα και προβλήµατα στον πρώτο χρόνο της ζωής του µωρού, όπως:

Πώς να διδάξετε το µωρό να κοιµάται µόνο του για όλη τη νύχτα. Πώς να σταµατήσετε την γκρίνια και να ενεργοποιήσετε το αντανακλαστικό της ηρεµίας. Πώς να µειώσετε την ανησυχία που προέρχεται από κολικούς.

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΜΑΜΑ ΓΙΑ ΜΑΜΑΔΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ 1-3 ΕΤΩΝ

 Είναι το παιδί σας 1-3 ετών; Θέλετε να αντιµετωπίσετε µε πρακτικό και επιστηµονικό τρόπο τις προκλήσεις αυτής της ηλικίας; Αυτό το βιβλίο είναι για εσάς! Κρατάτε στα χέρια σας έναν πρακτικό οδηγό που µέσα από αληθινά παραδείγµατα και απλές, εφαρµόσιµες συµβουλές θα σας δείξει:

Πώς να επενδύσετε στον εαυτό σας και να γίνετε µια καταπληκτική µαµά.

Πώς να θέσετε τις βάσεις της καλής επικοινωνίας και µιας ζεστής σχέσης µε το παιδί σας.

Τι να περιµένετε σε κάθε ηλικία, ποια είναι τα ορόσηµα στην εξέλιξη του παιδιού. 

Το βιβλίο θα σας δώσει λύσεις για τα πιο συνηθισµένα θέµατα και προβλήµατα σε αυτές τις ηλικίες, όπως:

Πώς να διδάξετε το παιδί να κοιµάται όλη τη νύχτα και να κοιµάται µόνο του. Πώς να κόψετε την πάνα. Επιθετικότητα. Πείσµατα, ξεσπάσµατα θυµού και κακής συµπεριφοράς. Ασταµάτητη γκρίνια. Πετάει αντικείµενα. Τσιρίζει. ʼγχος του αποχωρισµού.

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΜΑΜΑ ΓΙΑ ΜΑΜΑΔΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ 3-6 ΕΤΩΝ

Είναι το παιδί σας 3-6 ετών; Θέλετε να αντιµετωπίσετε µε πρακτικό και επιστηµονικό τρόπο τις προκλήσεις αυτής της ηλικίας; Αυτό το βιβλίο είναι για εσάς! Κρατάτε στα χέρια σας έναν πρακτικό οδηγό που µέσα από αληθινά παραδείγµατα και απλές, εφαρµόσιµες συµβουλές θα σας δείξει:

• Πώς να επενδύσετε στον εαυτό σας και να γίνετε µια καταπληκτική µαµά.

• Πώς να θέσετε τις βάσεις της καλής επικοινωνίας και µιας ζεστής σχέσης µε το παιδί σας.

Το βιβλίο θα σας δώσει λύσεις για προβλήµατα όπως:

Προβλήµατα ύπνου, ενούρησης/ενκόπρισης, φαγητού. Επιθετικότητα και ξεσπάσµατα θυµού και κακής συµπεριφοράς. Ασταµάτητη γκρίνια. Ζήλια και ανταγωνισµός, καβγάδες ανάµεσα στα αδέλφια. Προσαρµογή στο σχολικό περιβάλλον: Παιδικός σταθµός, Προνήπια, Νήπια. Σχολικός εκφοβισµός.

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΜΑΜΑ ΓΙΑ ΜΑΜΑΔΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ 6-9 ΕΤΩΝ

Είναι το παιδί σας 6-9 ετών; Θέλετε να αντιµετωπίσετε µε πρακτικό και επιστηµονικό τρόπο τις προκλήσεις της συγκεκριµένης ηλικίας; Τότε αυτό το βιβλίο είναι για εσάς! Κρατάτε στα χέρια σας έναν πρακτικό οδηγό που θα σας δείξει:

• Πώς θα κάνετε τα σωστά βήµατα για να βοηθήσετε το παιδί σας.

• Πώς µπορείτε να βοηθήσετε τον εαυτό σας να γίνει µια καταπληκτική µαµά και παράλληλα να βελτιώσετε τον τρόπο µε τον οποίο προσεγγίζετε το παιδί σας.

• Πώς µπορείτε να προσφέρετε στο παιδί σας ό,τι χρειάζεται για να είναι χαρούµενο και ισορροπηµένο σήµερα και ένας πετυχηµένος ενήλικας αύριο.

• Τι πρέπει να κάνετε στα πιο συνηθισµένα θέµατα που προκύπτουν στην ανατροφή του παιδιού τα πρώτα χρόνια του ∆ηµοτικού σχολείου.

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΜΑΜΑ ΓΙΑ ΜΑΜΑΔΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ 9-12 ΕΤΩΝ

Είναι το παιδί σας 9-12 ετών; Θέλετε να αντιµετωπίσετε µε πρακτικό και επιστηµονικό τρόπο τις προκλήσεις αυτής της ηλικίας και ειδικά της προεφηβείας; Τότε αυτό το βιβλίο είναι για εσάς! Κρατάτε στα χέρια σας έναν πρακτικό οδηγό που µέσα από αληθινά παραδείγµατα και απλές, εφαρµόσιµες συµβουλές θα σας δείξει:

• Πώς να επενδύσετε στον εαυτό σας και να γίνεται µια καταπληκτική µαµά.
• Πώς να βελτιώσετε την επικοινωνία µε το παιδί σας και να διατηρήσετε µια ζεστή σχέση αγάπης και εµπιστοσύνης.
• Πώς να κάνετε τα σωστά βήµατα για να αναδείξετε τα δυνατά σηµεία του παιδιού σας.
• Πώς να διαχειριστείτε τις πιο συνηθισµένες προκλήσεις και δυσκολίες της ηλικίας 9-12 ετών.
• Πώς µπορείτε να προσφέρετε στο παιδί σας ό,τι χρειάζεται για να είναι χαρούµενο και ισορροπηµένο σήµερα και ένας πετυχηµένος ενήλικας αύριο.

Τα δώρα του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο των βιβλίων:

Για να επιλέξετε το βιβλίο που προτιμάτε ανάλογα με την ηλικία του παιδιού σας γράψτε την ηλικία του δίπλα ακριβώς στο όνομά σας, στην παρακάτω φόρμα διαγωνισμού.

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 26 Ιουνίου. Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό email.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού