Κερδίστε 3 αντίτυπα του παιδικού βιβλίου «Η Ντοματούλα που δε χωρούσε στο τελάρο» από τις εκδόσεις Μίνωας

Μια όμορφη μα στρουμπουλή ντοματούλα θέλει να κάνει ένα ταξίδι. Μα για να κάνει αυτό το ταξίδι πρέπει να χωρέσει σε ένα τελάρο. Και για να μπει στο τελάρο πρέπει να γυμναστεί… Θα καταφέρει, άραγε, η γλυκιά ντοματούλα να πραγματοποιήσει το όνειρό της;

To βιβλίο για την σημασία της διατροφής και της άσκησης «Η Ντοματούλα που δε χωρούσε στο τελάρο» με εικονογράφηση της Νίκης Λεωνίδου, έγραψε η γνωστή γυμνάστρια και μητέρα 4 κοριτσιών, Ελένη Πετρουλάκη. Ψάχνοντας να βρει μια ιστορία για τις κόρες της και καθώς είχε στερέψει από ιδέες για παραμύθια, ένα βράδυ πριν από 3-4 χρόνια γεννήθηκε «Η Ντοματούλα που δε χωρούσε στο τελάρο». Όπως αναφέρει η ίδια στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο Infokids.gr, η έκδοση του βιβλίου έγινε ύστερα από παρότρυνση από φίλες της, ως μία ανάγκη να παρακινήσει τα μικρά παιδιά και τους γονείς να δούνε τη γυμναστική με άλλο μάτι, σαν ένα διασκεδαστικό παιχνίδι. Φαντάστηκε λοιπόν δύο ήρωες, τη ντομάτα και το καρότο, οι οποίοι αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας αυτή την αποστολή.

Συγγραφέας: Πετρουλάκη – Ivic Ελένη
ISBN: 9786180207019
Εκδότης: Μίνωας
Σελίδες: 40
Προτεινόμενη ηλικία: 3 έως 6 ετών
Συντελεστές: Λεωνίδου, Νίκη (Εικονογράφος)

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook  για να κερδίσετε ένα από τα 3 αντίτυπα του παιδικού βιβλίου «Η Ντοματούλα που δε χωρούσε στο τελάρο» της Ελένης Πετρουλάκη που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 11 Οκτωβρίου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό  για να κερδίσετε ένα από τα 3 αντίτυπα του παιδικού βιβλίου «Η Ντοματούλα που δε χωρούσε στο τελάρο» της Ελένης Πετρουλάκη που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 11η Οκτωβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr«, nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr  www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 1.375  συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1.Άννα Λιασκώνη

2.Κατερίνα Κοκκότη

3. Αγαπιάδη Σμαράγδα

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.