Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 3 αντίτυπα του βιβλίου "Η ζωή που έλειπε" του Κώστα Κρομμύδα από τις εκδόσεις Μίνωας

Κερδίστε 3 αντίτυπα του βιβλίου "Η ζωή που έλειπε" του Κώστα Κρομμύδα από τις εκδόσεις Μίνωας

ΕΞΩΦΥΛΛΟ-Η-ΖΩΗ-ΠΟΥ-ΕΛΕΙΠΕ-ΤΟΥ-ΚΩΣΤΑ-ΚΡΟΜΜΥΔΑΗ λογοτεχνία και ιδιαίτερα τα καλογραμμένα μυθιστορήματα είναι μια από τις μεγάλες μας αγάπες και πάντα ξεκλέβουμε ελεύθερο χρόνο για να διαβάσουμε ένα βιβλίο που θα μας ταξιδέψει έστω και νοερά και θα διευρύνει τους πνευματικούς μας ορίζοντες. Ο Κώστας Κρομμύδας μετά την επιτυχημένη κυκλόφορία του βιβλίου οικογενιακής φροντίδας "Μπαμπά μεγάλωσε με" επιστρέψει στο συγγραφικό προσκήνιο με ένα δυνατό μυθιστόρημα που κάνει "βουτιά" στην ιστορία και δείχνει πώς οι ζωές των ανθρώπων διαπλέκονται και πώς τα πάθη διαιωνίζονται υπό το βάρος της μοίρας.

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για και ίσως είστε εσείς ένας από τους τρεις αναγνώστες που θα κερδίσετε ένα αντίτυπο του μυθιστορήματος "Η ζωή που έλειπε" του Κώστα Κρομμύδα που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας.

Οι νικητές θα παραλάβουν το βιβλίο τους υπογεγγραμμένο από τον ηθοποιό στην επίσημη παρουσίαση την Τετάρτη 5 Ιουνίου, στις 8 μ.μ., στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς (Silk Room), Καστοριάς 34-36, Βοτανικός.

Η υπόθεση του βιβλίου:

Η αγάπη και ο έρωτας βρίσκουν πάντα το δρόμο. Δύο ιστορίες αγάπης και απόλυτου έρωτα, εμπνευσμένες από ένα αληθινό γεγονός που συνέβη την περίοδο της κατοχής. Μπορούν ένας άντρας και μια γυναίκα, που συναντιούνται σήμερα και ερωτεύονται παράφορα, να συνεχίσουν τον έρωτα δυο ανθρώπων που έζησαν σχεδόν εβδομήντα χρόνια πριν; Τι είναι αυτό που συνδέει αυτές τις δύο ιστορίες; Και πώς αντιδρούν όταν όλα αποκαλύπτονται; Θα γίνει η αλήθεια αιτία να διαλυθεί μια μοναδική σχέση, ή θα ενώσει ακόμη πιο πολύ τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο σήμερα να κληρονομούν άθελα τους τις τραγικές, αλλά γεμάτες έρωτα, ιστορίες των προγόνων τους; Συχνά η μοίρα κεντά το μέλλον των ανθρώπων κοιτάζοντας πίσω στο παρελθόν τους…

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 31 Μαίου 13:00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για και ίσως είστε εσείς ένας από τους τρεις αναγνώστες που θα κερδίσετε ένα αντίτυπο του μυθιστορήματος "Η ζωή που έλειπε" του Κώστα Κρομμύδα που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 3 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Για τους νικητές που διαμένουν στην επαρχία, η αποστολή των δώρων γίνεται με δική τους χρέωση.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.</h3>
Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 3 αριθμούς από το 1 ως το 702 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Σμάρα Φρεμεντίτη

2. Μαριλένα Νάσιου

3. Βίκυ Σχιζονίκου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.