Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 3 αντίτυπα του βιβλίου "Σύρμα και Χάντρα" από τις εκδόσεις Μύρτος

Κερδίστε 3 αντίτυπα του βιβλίου "Σύρμα και Χάντρα" από τις εκδόσεις Μύρτος

συρμαΣας αρέσει να φτιάχνετε χειροποίητα κοσμήματα; Για τον εαυτό σας, τις φίλες σας ή τις μικρές δεσποινίδες της ζωής σας; Τώρα θα έχετε τη δυνατότητα να ανακαλύψετε τα μυστικά του χειροποίητου κοσμήματος, μέσα από το βιβλίο της Αθανασίας Μπούρα «Σύρμα και Χάντρα», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μύρτος.

4 (1)

Τα μυστικά του χειροποίητου κοσμήματος

Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο θα βρείτε εύκολες οδηγίες και έγχρωμες εικόνες σας δείχνουν βήμα προς βήμα πώς να δημιουργήσετε κοσμήματα με σύρμα και χάντρες. Περιέχει τεχνικές δημιουργίας σκουλαρικιών, δαχτυλιδιών, κολιέ, τεχνικές για βραχιόλι ποδιού και βραχιόλια μπράτσου και καρπού, καθώς και αναλυτικές οδηγίες για να τυλίγετε τις χάντρες με σύρμα, να φτιάξετε σπείρες, κούμπωμα και αγκίστρια για σκουλαρίκια. Αυτοσχεδιάστε, αφήνοντας τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε δικά σας μοναδικά κοσμήματα. Επιπλέον στις τελευταίες σελίδες υπάρχει ένα αφιέρωμα σε χριστουγεννιάτικα στολίδια με 3 απλές τεχνικές για να δημιουργήσετε γιορτινά κοσμήματα. Στις σελίδες του «Σύρμα & Χάντρα» θα βρείτε ενδιαφέροντα άρθρα για τους συνδυασμούς χρωμάτων και πώς να τα εντάξετε στα δικά σας χειροποίητα κοσμήματα. Ακόμη θα διαβάσετε χρήσιμες πληροφορίες για τους ημιπολύτιμους λίθους, βλέποντας όμορφες φωτογραφίες τους, καθώς και τρόπους για να αντλήσετε έμπνευση από την καθημερινότητα σας.

λεμονια01

Το δώρο του διαγωνισμού μας

Εάν θέλετε να μάθετε πώς θα φτιάξετε τα δικά σας πρωτότυπα κοσμήματα δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό κι ίσως είστε εσείς ένας από τους τρεις τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου "Σύρμα και Χάντρα" της συγγραφέως Αθανασίας Μπούρα από τις εκδόσεις Μύρτος.

Σελίδες: 110
ISBN 978-960-6866-34-0

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 21 Ιουνίου, στις 14.00 π.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό κι ίσως είστε εσείς ένας από τους τρεις τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου "Σύρμα και Χάντρα" της συγγραφέως Αθανασίας Μπούρα από τις εκδόσεις Μύρτος.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 3 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 3 αριθμούς από το 1 ως το 525 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Μυρσίνη Δαραμπάρα

2. Πηνελόπη Αλεξίου

3. Συμέλη Περόντση

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.