Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για να παίξετε και να διασκεδάσετε στο Santa Claus Kingdom (2-7/1)

Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για να παίξετε και να διασκεδάσετε στο Santa Claus Kingdom (2-7/1)

Το Santa Claus Kingdom, το τεράστιο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο -13.000 τετραγωνικά μέτρα!- γεμάτο με 40 παιχνίδια για όλες τις ηλικίες και ενιαίο εισιτήριο για όλα τα παιχνίδια, επιστρέφει στο εκθεσιακό κέντρο Μ.E.C. Παιανίας από τις 5 Δεκεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου 2016. Ένας απέραντος κόσμος παιχνιδιού, χαράς και δημιουργίας θα σκορπίσει σε όλους μας για 4η χρονιά τη μαγεία των Χριστουγέννων! Χτίσαμε τα ωραιότερα κάστρα, στήσαμε τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια, δημιουργήσαμε τo πιο εντυπωσιακό Παγωμένο Βασίλειο, στολίσαμε το πιο ζεστό σπίτι του Άι-Βασίλη για να υποδεχθούμε… τον αληθινό Άι-Βασίλη από το Ροβανιέμι της Λαπωνίας, που έρχεται για να εγκαινιάσει το Πάρκο και να μείνει κοντά μας για λίγες μόνο ημέρες. Φέτος, ο Άι-Βασίλης θα μας επισκεφθεί μαζί με το ξωτικό-βοηθό του, το Τόντουτ. Θα περιμένουν τους μικρούς τους φίλους στην πιο «ζεστή» γωνιά του Πάρκου, στο Σπίτι του Άι- Βασίλη για να βγάλουν μαζί αναμνηστικές φωτογραφίες και να τους ψιθυρίσουν τι δώρο περιμένουν τα Χριστούγεννα!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Santa Claus Kingdom
Λεωφόρος Λαυρίου 301, 190 02, Παιανία
210 6199 777

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για να παίξετε και να διασκεδάσετε στο Santa Claus Kingdom για το διάστημα από 2α Ιανουαρίου έως 7η Ιανουαρίου. Η διπλή πρόσκληση εξασφαλίζει δωρεάν παιχνίδι σε όλα τα παιχνίδια (εκτός αυτών που κερδίζουν δώρα δηλαδή στα: Ψάρεμα, Ιππόδρομος, Κλόουν). Η πρόσκληση έχει ισχύ μια ημέρα και αφορά 1 παιδί και 1 συνοδό (όχι 2 παιδιά) .

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου στις 12.30 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για να παίξετε και να διασκεδάσετε στο Santa Claus Kingdom για το διάστημα από 2α Ιανουαρίου έως και 7 Ιανουαρίου. Η διπλή πρόσκληση εξασφαλίζει δωρεάν παιχνίδι σε όλα τα παιχνίδια (εκτός αυτών που κερδίζουν δώρα δηλαδή στα: Ψάρεμα, Ιππόδρομος, Κλόουν). Η πρόσκληση έχει ισχύ μια ημέρα και αφορά 1 παιδί και 1 συνοδό (όχι 2 παιδιά) .
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 29η Δεκεμβρίου  θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 546 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1.Φλουρή Αιμιλία

2.Μιχάλης Καψάλης

3.Κωνσταντίνος Μητρόπουλος

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.