Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για να παίξετε και να διασκεδάσετε στο Gamethlon στο Tae Kwon Do (18-19/1)

Με επίσημη κονσόλα διοργάνωσης το PlayStation®4 και retail partner την αλυσίδα καταστημάτων Κωτσόβολος, είναι έτοιμο να φιλοξενήσει στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις Παλαιού Φαλήρου (Ταε Κβον Ντο) για μια ακόμη φορά χιλιάδες gamers από όλη την Ελλάδα. Το πιο διαβόητο και υψηλού τεχνολογικού επιπέδου Mega Event έρχεται έτοιμο να θέσει νέα πανελλήνια ρεκόρ σε όλα τα gaming στατιστικά.

To Gameathlon Winter αναβαθμίστηκε σε όλους τους τομείς: με €110.000 σε έπαθλα, δώρα ή παροχές, 500+ Gaming stations και την μεγαλύτερη γκάμα εταιρειών τεχνολογίας/gaming σε έκθεση, ενώ ταυτόχρονα τρεις Superstars της ελληνικής Τραπ σκηνής θα το κάνουν πιο “αλητεία” από ποτέ. Η παράδοση και ο σκληροπυρηνικός χαρακτήρας μας παραμένουν αναλλοίωτοι εδώ και οκτώ συνεχόμενα έτη, this is the way!

Με το επιβλητικό 360° stage στο κέντρο του σταδίου να δίνει τον παλμό στους χιλιάδες παίκτες που αγωνίζονται σε 35+ διαφορετικά esports τουρνουά, εκείνοι θα κονταροχτυπηθούν ξανά, όπως κάνουν κάθε έξι μήνες, για 20.000€ σε cash prizes, 15.000€ σε δώρα και το απόλυτο πρεστίζ του πανελλήνιου πρωταθλητή.

Οι υποδομές που περιμένουν τους επισκέπτες στην αρένα της εκδήλωσης θα είναι για άλλη μία φορά διαστημικές. Τα 250 PlayStation®4, 170 PC από κατασκευαστές όπως η Omen by HP, Alienware, Samsung PC Arena και από τους συνεργάτες μας Inspot, Gnet και The Game Project σε συνδυασμό με τα 32 Nintendo Switch, 16 XBOX στην LG Arena και 50 ρετρό κονσόλες, συνθέτουν μια πραγματική αρμάδα από υλισμικό! #ΟΚBoomer

Γνώρισε τους αγαπημένους σου αστέρες στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Utour Powered By Sprite στο Hall B, που θα κατακλυστεί φέτος από 200 περσόνες της ελληνικής Influencer σκηνής. Φωτογραφίσου μαζί τους, για να μην ξεχάσεις ποτέ ότι ήσουν και εσύ μέρος της πιο μεγάλης συγκέντρωσης αγαπημένων content creators στη χώρα μας.

Ταυτόχρονα, περισσότεροι από 500 Youtubers/Influencers, Streamers και αγαπημένες προσωπικότητες από όλους τους χώρους του διαδικτύου θα είναι εκεί και θα σας περιμένουν να το ζήσετε παρέα… το νέο έτος δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα!

Από ένα τέτοιο event δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και το αγαπημένο Lan Party, καθώς στη τρίτη έκδοσή του επιστρέφει δριμύτερο και έτοιμο να καλύψει τις απαιτήσεις όλων όσων θέλουν να πάρουν το gaming setup τους (PC ή κονσόλα) και να περάσουν ένα ολόκληρο 48ωρο στις εγκαταστάσεις μας με τα πιο φτιαγμένα εργαλεία που είδατε ποτέ.

Για τους πιο απαιτητικούς και πολυαγαπημένους μας θιασώτες της κουλτούρας, στο “πέταλο” του γηπέδου θα φιλοξενούνται όλες εκείνες οι όμορφες διαδράσεις που απογειώνουν τη συνολική εμπειρία του επισκέπτη και δίνουν το μοναδικό χαρακτήρα ενός Mega Event σαν το Gameathlon.

Εδώ θα βρείτε κοινότητες της pop/cult κουλτούρας και ειδικούς χώρους για καλλιτέχνες, δημιουργούς, cosplayers, indie εταιρείες, arcades και retro video παιχνίδια, επιτραπέζια, μαγαζιά, καθώς και χώρους εστίασης. Αποκορύφωμα, όπως πάντα, θα είναι ο No1 διαγωνισμός μας Cosplay Competition, αλλά και το φαντασμαγορικό show Cosplay Parade.

GameAthlon Winter 2020 – Tae Kwon Do Φάληρο

Ώρες λειτουργίας: Σάββατο 18 & Κυριακή 19 Ιανουαρίου, 10.00-22.00

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις 3 διπλές προσκλήσεις για να παίξετε και να διασκεδάσετε στο Gamethlon στο Tae Kwon Do (18-19/1) από τις 10:00 -22:00.

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 16  Ιανουαρίου στις 14:00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις 3 διπλές προσκλήσεις για να παίξετε και να διασκεδάσετε στο Gamethlon στο Tae Kwon Do (18-19/1) από τις 10:00 -22:00.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 16η Ιανουαρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην infokids.gr, σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η infokids.gr δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την infokids.gr. Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε τα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην infokids.gr για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
  • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην εταιρεία που παραχωρεί το δώρο ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

1.Μαρία Τζιωρτζιώτη

2.Πηνελόπη Τσαντουλή

3. Μάρκος Σπανούδης

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.