Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία της Symphonic Jazz Orchestra Northern Greece στην Θερινή Αυλαία στη ΔΕΘ (30/6)

Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία της Symphonic Jazz Orchestra Northern Greece στην Θερινή Αυλαία στη ΔΕΘ (30/6)

Symphonic Jazz Orchestra Northern GreeceΤο Θέατρο Αυλαία εγκαινιάζει την έναρξη της Θερινής Αυλαίας στις 30 Ιουνίου 2014 και ώρα 21.00, με μια μεγαλειώδη συναυλία της Symphonic Jazz Orchestra Northern Greece υπό την αιγίδα της Πολιτείας Πολιτισμού. Η Θερινή Αυλαία βρίσκεται μέσα στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, πλησίον του περιπτέρου 16. Στην συναυλία θα ερμηνευτούν έργα των Django Reinhardt, George Gershwin, Jaco Pastorius, Nina Simone, Nancy Sinatra, Μίμη Πλέσσα, Μιχαήλ Α. Χατζηαναστασίου και Γιώργου Καρακάση, ενώ την Ορχήστρα θα διευθύνει ο Σολίστ και Καλλιτεχνικός διευθυντής της Μιχαήλ Χατζηαναστασίου και ο Καθηγητής– Συνθέτης Γιώργος Καρακάσης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις τρεις διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε τη συναυλία της Symphonic Jazz Orchestra Northern Greece, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014 και ώρα 21:00, στη Θερινή Αυλαία που βρίσκεται μέσα στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, πλησίον του περιπτέρου 16. Οι τρεις τυχεροί αναγνώστες χρειάζεται να παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από τα εκδοτήρια της Θερινής Αυλαίας, μισή ώρα πριν από την έναρξη της συναυλίας (δηλαδή στις 20:30).

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 27 Ιουνίου στις 12.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις τρεις διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε τη συναυλία της Symphonic Jazz Orchestra Northern Greece, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014 και ώρα 21:00, στη Θερινή Αυλαία που βρίσκεται μέσα στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, πλησίον του περιπτέρου 16. Οι τρεις τυχεροί αναγνώστες χρειάζεται να παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από τα εκδοτήρια της Θερινής Αυλαίας, μισή ώρα πριν από την έναρξη της συναυλίας (δηλαδή στις 20:30).
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 27η Ιουνίου  θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, www.jaba.gr,  www.saveandwin.grhttp://kerdise-to.gr/

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 25 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1. Ελένη Γκιολδέλη

2. Δέσποινα Βαρβάτη

3. Βελίκη Φιλομένη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.