Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Η υπέροχη αγκαλιά της μαμάς μου” στο Θέατρο Θησείον (9/2)

Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Η υπέροχη αγκαλιά της μαμάς μου” στο Θέατρο Θησείον (9/2)

foto4_982Η υπέροχη αγκαλιά της μαμάς μου”, γραμμένη και σκηνοθετημένη από τη Στέλλα Σερέφογλου παρουσιάζεται στο “Θησείον, ένα θέατρο για τις τέχνες” από τις 9 Φεβρουαρίου . Πρόκειται για μια παράσταση που μιλάει για τον μαγικό δεσμό μητέρας-παιδιού, πατέρα-παιδιού, μητέρας-πατέρα, μητέρας-πατέρα-παιδιού χωρίς να χρειαστεί να πει ούτε μια λέξη. Αστεία και τρυφερή, αφορά όλα όσα βιώνουμε ως παιδιά, ως γονείς και ως σύντροφοι, καθρεφτίζοντας την καθημερινότητα ενός νηπίου και των γονιών του με ποιητικό ρεαλισμό και μαγεύοντας με την απλότητα και την αλήθεια της. Βασισμένη στο ομώνυμο παραμύθι που έχει γράψει η ίδια η σκηνοθέτις, η μουσικοθεατρική αυτή παράσταση είναι συγκινητική αλλά και διασκεδαστική ταυτόχρονα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Θησείον – Ένα θέατρο για τις τέχνες
Τουρναβίτου 7
Θησείο
210 3255444

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις τρεις διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε την παράσταση "Η υπέροχη αγκαλιά της μαμάς μου” στο Θέατρο Θησείον την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις 16:45.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στις 11.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις τρεις διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε την παράσταση "Η υπέροχη αγκαλιά της μαμάς μου” στο Θέατρο Θησείον την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις 16:45.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 7η Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 267 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι :


1. Νικολέτα Κωνσταντάρα

2. Κυριακή Αθανασοπούλου

3. Σοφία Μπούρδου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.