Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Η Μυθοπαρέα του Αισώπου" στο Βρυσάκι (7/4)

Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Η Μυθοπαρέα του Αισώπου" στο Βρυσάκι (7/4)

aisopos2-630x954Η εκπληκτική Ομάδα Θεάτρου Κούκλας ArtooPaspartoo παρουσιάζει το παιχνιδιάρικο έργο «H Μυθοπαρέα του Αισώπου» στο Χώρο Τέχνης και Δράσης Βρυσάκι. Και πιστέψτε μας, αξίζει να το παρακολουθήσετε με τα παιδάκια σας! Οι μύθοι του Αισώπου θα παρουσιαστούν σε μια διαδραστική παράσταση με muppets.

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε μία από τις 3 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε την κουκλοθεατρική παράσταση "Η Μυθοπαρέα του Αισώπου" την Κυριακή 7 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι στο Χώρος Τέχνης & Δράσης “Βρυσάκι”.

Περίληψη:

Τρεις πασίγνωστοι μύθοι του διάσημου παραμυθά:»Το λιοντάρι και ο ποντικός», «Η αλεπού και το κοράκι» και «Το καβουράκι που άφησε τη θάλασσα» ζωντανεύουν επι σκηνής με εντυπωσιακά σκηνικά,
πολύχρωμους φωτισμούς, πολλή μουσική και τραγούδια. Οι οκτώ ήρωες της παράστασης (κούκλες MUPPET), εισάγουν τους μικρούς θεατές στον τόσο διασκεδαστικό μα και τόσο διδακτικό κόσμο του “Ελληνα παραμυθά

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ-ΕΜΨΥΧΩΣΗ: Σπύρος Καρράς, Σταυριάνα Κουσκουβελάκου

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 50 λεπτά
Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 2,5 +

Κάθε Κυριακή από 7 Απριλίου 2013 ως και 21 Απριλίου 2013
στις 12.00μμ

Εισιτήριο: 5 ευρώ.

Χώρος Τέχνης & Δράσης “Βρυσάκι”
Βρυσακίου 17, Πλάκα (μετρό Μοναστηράκι)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3210179

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 5 Απριλίου στις 12:30 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 3 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε μία από τις 3 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε την κουκλοθεατρική παράσταση "Η Μυθοπαρέα του Αισώπου" την Κυριακή 7 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι στο Χώρος Τέχνης & Δράσης “Βρυσάκι”.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 3 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Για τους νικητές που διαμένουν στην επαρχία, η αποστολή των δώρων γίνεται με δική τους χρέωση.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 3 αριθμoύς από το 1 ως το 236 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Αγγελική Τολή

2. Θάλεια Μαυροειδή

3. Μυρσίνη Γκλάβα

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter