Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 3 εκπαιδευτικά παιχνίδια με θέμα τους πλανήτες και το διάστημα από το caelesteshop.gr

Κερδίστε 3 εκπαιδευτικά παιχνίδια με θέμα τους πλανήτες και το διάστημα από το caelesteshop.gr

IMG_4275Εάν τα παιδάκια σας αγαπούν το διάστημα και ενδιαφέρονται να βλέπουν ταινίες και ντοκιμαντέρ για τους πλανήτες τότε αξίζει να επισκεφθείτε το Caelesteshop.gr όπου διαθέτει μια ευρεία γκάμα εκπαιδευτικών παιχνιδιών αφιερωμένα στην μαγεία του σύμπαντος και των πλανητών! Μέσα από τα παιχνίδια αυτά μικροί και μεγάλοι ερχόμαστε σε επαφή με τους πλανήτες, την τροχιά που ακολουθούν αλλά και τη μορφή και τη σύνθεσή τους. Διαβάστε για κάθε ένα πλανήτη ξεχωριστά, παίξτε με αυτούς και φτιάξτε όμορφα δημιουργήματα που θα κοσμήσουν καλλιτεχνικά αλλά και μορφωτικά το χώρο σας.

99043-2Γνωρίστε το ηλιακό μας σύστημα με αυτό το εκπαιδευτικό διαδραστικό σετ. Παρακολουθήστε τους 9 πλανήτες να περιστρέφονται γύρω από έναν φωτεινό ήλιο, και ακούστε τη φωνή να σας εξηγεί, σε πραγματικό χρόνο, με διάφορα γεγονότα που αφορούν τον κάθε πλανήτη. Το σετ του επιτραπέζιου ηλιακού συστήματος, συνοδεύεται από CD-ROM, με λογισμικό συμβατό με την πλειονότητα των ηλεκτρονικών υπολογιστών και το οποίο περιέχει πληροφορίες για το ηλιακό σύστημα και τους πλανήτες. Το σετ λειτουργεί με μπαταρίες (δεν περιλαμβάνονται).

PAIXNIDI_MNHMHS_FULLΠόσο καλά μπορείτε να θυμηθείτε αντικείμενα που έχετε ξαναδεί; Αν σας ρωτούσαν πόσους δορυφόρους έχει ο πλανήτης Δίας, τι θα απαντούσατε; Παίξτε μαζί με όλη την οικογένεια αλλά και τους φίλους σας, ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, για όλες τις ηλικίες, που θα εξασκήσει τη μνήμη σας και θα οξύνει την παρατηρητικότητά σας. Η συσκευασία περιέχει 48 τετράγωνες κάρτες και οι κανόνες είναι απλοί: Σχηματίζετε ένα τετράγωνο με τις κάρτες γυρισμένες ανάποδα (με τη φωτογραφία προς τα κάτω). Κάθε παίκτης αναποδογυρίζει δύο κάρτες. Όποιος βρει δύο όμοιες τις κρατάει. Αν οι φωτογραφίες δεν είναι όμοιες τις ξαναγυρίζει προς τα κάτω. Οι παίκτες πρέπει να συγκρατήσουν στη μνήμη τους τις θέσεις των καρτών, ώστε όταν έρθει η σειρά τους να ανοίξουν όσο το δυνατόν περισσότερα ζευγάρια.

Κάντε like! στη σελίδα του Caeleste στο facebook http://www.facebook.com/CaelesteShop για να ενημερώνεστε σχετικά με προσφορές, νέα και διαγωνισμούς.

caeleste_logo_black-250x35

Το δώρο του διαγωνισμού 

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook  για να κερδίσετε ένα από τα τρία εκπαιδευτικά παιχνίδια με θέμα τους πλανήτες και το διάστημα από το caelesteshop.gr. Ο πρώτος τυχερός θα κερδίσει ένα πάζλ με το ηλιακό σύστημα, ο δεύτερος το εκπαιδευτικό διαδραστικό περιστρεφόμενο σετ με τους πλανήτες και ο τρίτος τυχερός ένα παιχνίδι με κάρτες.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 23 Ιουνίου στις 16.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό  για να κερδίσετε ένα από τα τρία εκπαιδευτικά παιχνίδια με θέμα τους πλανήτες και το διάστημα από το caelesteshop.gr. Ο πρώτος τυχερός θα κερδίσει ένα πάζλ με το ηλιακό σύστημα, ο δεύτερος το εκπαιδευτικό διαδραστικό περιστρεφόμενο σετ με τους πλανήτες και ο τρίτος τυχερός ένα παιχνίδι με κάρτες.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 23η Ιουνίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, www.jaba.gr,  www.saveandwin.grhttp://kerdise-to.gr/

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 1.402 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερoί νικητές είναι οι:

για το πάζλ με το ηλιακό σύστημα

Σταματίνα Αθανασίου

για το εκπαιδευτικό διαδραστικό περιστρεφόμενο σετ με τους πλανήτες

Μαρία Νικηφοράκη

για το παιχνίδι με κάρτες

Δήμητρα Στασινοπούλου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.