Κερδίστε 3 οικολογικούς καθαρισμούς στρωμάτων, από την εταιρεία Cleanaction

Το σπίτι μας όσο κι αν το περιποιούμαστε και το καθαρίζουμε, η μάχη με τα μικρόβια και τη σκόνη καταλήγει εις βάρος μας καθώς μικροοργανισμοί αόρατοι δια γυμνού οφθαλμού τρυπώνουν σε στρώματα και έπιπλα επιδεινώνοντας την υγεία μας και ειδικότερα όσους ταλαιπωρούνται από αλλεργία του αναπνευστικού συστήματος.

Μικροί και μεγάλοι που υποφέρουν από αλλεργίες, κρίσεις άσθματος ή δερματοπάθειες ξέρουν καλά ότι τα ακάρεα, οι ενοχλητικοί μικροοργανισμοί που βρίσκουν καταφύγιο στο στρώμα, τα μαξιλάρια, τα χαλιά και τα ρούχα, είναι ο υπ’ αριθμόν 1 αλλεργιογόνος παράγοντας. Τα ακάρεα ζουν από τα νεκρά κύτταρα που αποβάλλει το σώμα μας και οι ιδανικές συνθήκες για να αναπτυχθούν είναι η υγρασία και η έλλειψη φωτός, ειδικά την άνοιξη και το φθινόπωρο.

Ένα συνηθισμένο στρώμα μπορεί να περιέχει εκατομμύρια ακάρεων σκόνης, τα οποία μπορούν να εισέλθουν μαζί με τα περιττώματά τους στον ανθρώπινο οργανισμό, προκαλώντας αλλεργικές κρίσεις. Για να μειώσετε τους κινδύνους από τη δράση των ακάρεων, πρέπει να καθαρίζετε ανά τακτά διαστήματα το στρώμα του κρεβατιού. Χαρείτε ξανά το στρώμα σας πεντακάθαρο και απαλλαγμένο  από λεκέδες.

Εμείς πριν λίγες μέρες είχαμε τη τύχη να δοκιμάσουμε από κοντά τις υπηρεσίες οικολογικού βιοκαθαρισμού της Cleanaction που δραστηριοποιείται στον χώρο του εξειδικευμένου οικολογικού βιοκαθαρισμού από το 2008, έχοντας ως κύριο στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών με οικολογική συνείδηση. Κύριο μέλημά της είναι η εξασφάλιση ενός πεντακάθαρου και υγιεινού περιβάλλοντος, απαλλαγμένο από ενοχλητικούς λεκέδες, αλλεργιογόνες ουσίες, παθογόνους οργανισμούς, μικρόβια κ.α., ώστε οι πελάτες να απολαμβάνουν ένα υγιέστερο περιβάλλον διαμονής, το οποίο θα τους χαρίσει ευεξία και οικογενειακή γαλήνη. Αναζητούνται συνεχώς τις καλύτερες λύσεις που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες και η εξέλιξη των επιστημών στο χώρο του επαγγελματικού καθαρισμού.

Η Cleanaction διαθέτει προσωπικό που είναι άριστα εκπαιδευμένο πάνω στην τεχνογνωσία του οικολογικού βιοκαθαρισμού, χρησιμοποιεί εξελιγμένα μηχανήματα και βραβευμένα καινοτόμα οικολογικά καθαριστικά νέας τεχνολογίας Microsplitting (μικροδιάσπαση) και Allerg-STOP Repellant (αντιαλλεργική προστασία), προσφέροντας έτσι άριστες υπηρεσίες καθαρισμού, συντήρησης και υγιεινής στρωμάτων, μαξιλαριών, σαλονιών, καθισμάτων, μοκετών, χαλιών κ.α. Οι πιστοποιημένες υπηρεσίες της Cleanaction εφαρμόζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, επί τόπου στον χώρο σας. Για πεντακάθαρες και υγιεινές λύσεις καλέστε τους ειδικούς της Cleanaction γιατί… σας αξίζει το καλύτερο.

Cleanaction
Επιδαύρου 3 Δάφνη Τ.Κ 17235 Δευτέρα – Κυριακή 9:00-18:00.
210 9736590
694 7937992
694 4417794

Το δώρο του διαγωνισμού
Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να κερδίσετε έναν από τους 3 οικολογικούς καθαρισμούς στρωμάτων ανεξαρτήτως μεγέθους, από την εταιρεία Cleanaction, συνολικής αξίας 150 ευρώ. Προσοχή: στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος μόνο κάτοικοι Αττικής, γιατί ο καθαρισμός θα γίνει στον χώρο τους.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 16 Ιουνίου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε έναν από τους 3 οικολογικούς καθαρισμούς στρωμάτων ανεξαρτήτως μεγέθους, από την εταιρεία Cleanaction, συνολικής αξίας 150 ευρώ. Προσοχή: στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος μόνο κάτοικοι Αττικής, γιατί ο καθαρισμός θα γίνει στον χώρο τους.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 16η Ιουνίου  θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr,  καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr«, nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr,www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 2.756 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1.Βικτώρια Τσιρίγκα

2.Δέσποινα Κελαϊδίτου

3. Αγγελάτου Αγγελική

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.