Αρχική Διαγωνισμοί Kερδίστε 3 παιδικά βιβλία της Σοφίας Μαντουβάλου από τις εκδόσεις Καστανιώτη

Kερδίστε 3 παιδικά βιβλία της Σοφίας Μαντουβάλου από τις εκδόσεις Καστανιώτη

108100085Η Σοφία Μαντουβάλου είναι από τους δημιουργούς παιδικών βιβλίων, που λατρεύουμε να διαβάζουμε στα παιδάκια μας. Τα έργα της διακρίνονται από φαντασία και τρυφερότητα. Πληθώρα βιβλίων της έχουν διακριθεί στην Ελλάδα, την Ευρώπη και τη Διεθνή Κοινότητα, ενώ είναι υποψήφια για το Διεθνές Βραβείο Χανς Κρίστιαν Άντερσεν 2014, για το σύνολο του έργου της, ανάμεσα σε 29 συγγραφείς από όλο τον κόσμο! Θέλοντας λοιπόν να μοιραστούμε μαζί σας το συγγραφικό ταλέντο της σπουδαίας Ελληνίδας συγγράφεως που μας κάνει περήφανους σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης αποφασίσαμε να σας προσφέρουμε 3 αντίτυπα των παιδικών της βιβλίων που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Καστανιώτη.
108098933

Τα δώρα του διαγωνισμού μας
108100088
Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα τρία αντίτυπα των παιδικών βιβλίων της συγγραφέως Σοφίας Μαντουβάλου που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Καστανιώτης. Τα βιβλία είναι "Οι χρωματιστές σαπουνόφουσκες της Ρόζυ- Ροζ", ""Το τρελό πάπλωμα της Ρόζυ Ροζ", και "Ο ψεύτης καθρέφτης της Ρόζυ Ροζ".

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία  (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 29 Ιουλίου, στις 13.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα τρία αντίτυπα των παιδικών βιβλίων της συγγραφέως Σοφίας Μαντουβάλου που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Καστανιώτης. Τα βιβλία είναι "Οι χρωματιστές σαπουνόφουσκες της Ρόζυ- Ροζ", ""Το τρελό πάπλωμα της Ρόζυ Ροζ", και "Ο ψεύτης καθρέφτης της Ρόζυ Ροζ"
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 3 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 3 αριθμούς από το 1 ως το 730 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους τυχερούς αναγνώστες

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Θεοδώρα Ζαγκουντίνου

2. Γεωργία Μανδρέκα

3. Γεωργία Δάρα

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.