Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 3 πακέτα με 10 βαφές αυγών Captain's

Κερδίστε 3 πακέτα με 10 βαφές αυγών Captain's

captains_dye_eggs3Το Πάσχα πλησιάζει και ήδη οι νοικοκυρές προετοιμάζουν δειλά δειλά τις δουλειές και το νοικοκυριό που πρέπει να ετοιμάσουν ενόψει των εορτών.Η Captain’s κυκλοφόρησε τη κλασσική σειρά βαφών σε νέα συσκευασία που συνδυάζει τον μοντέρνο τρόπο βαφής αυγών με ένα εξαιρετικό προϊόν και τη μακρά παράδοση της χώρας μας στο τελετουργικό της βαφής αυγών. Η κόκκινη βαφή αυγών Captain’s εγγυάται κάθε φορά τέλειο χρωματικό αποτέλεσμα προφυλάσσοντας παράλληλα και την υγεία σας.

dyes_kidsΟι βαφές αυγών Captain’s συνεργάζονται με τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως (Mattel, Nickelodeon) δημιουργώντας για τους μικρούς τους φίλους παιδικά πακέτα με αγαπημένους ήρωες για αγόρια και κορίτσια (Barbie, Dora, Μπομπ ο Σφουγγαράκης). Στόχος είναι να συμμετέχουν ενεργά και τα παιδιά στο παραδοσιακό βάψιμο των αυγών κάνοντας το βάψιμο των Πασχαλινών Αυγών παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους.

dyes_pearlΔηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε 3 πακέτα με 10 βαφές αυγών (κόκκινη, μπλε, κίτρινη, περλέ, οικολογική) και αυτοκόλλητα με τους αγαπημένους ήρωες κινουμένων σχεδίων μικρών και μεγάλων προσφορά της εταιρείας Captain's.

Λίγα λόγια για την Captain’s

Για περισσότερα από 80 χρόνια, η οικογένεια Γιώτη δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο της εισαγωγής, επεξεργασίας και συσκευασίας μπαχαρικών, βοτάνων και φυσικών μιγμάτων. Σήμερα η εταιρία με την τεχνογνωσία 80 χρόνων, τη δημιουργία πρωτοποριακών προϊόντων υψηλής ποιότητας, το εξειδικευμένο και άρτια κατηρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της και την εφαρμογή σύγχρονων τεχνικών marketing έχει εδραιώσει το brand Captain’s, τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Tρίτη 23 Απριλίου στις 14 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 3 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε 3 πακέτα με 10 βαφές αυγών (κόκκινη, μπλε, κίτρινη, περλέ, οικολογική) και αυτοκόλλητα με τους αγαπημένους ήρωες κινουμένων σχεδίων μικρών και μεγάλων προσφορά της εταιρείας Captain's
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 3 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Για τους νικητές που διαμένουν στην επαρχία, η αποστολή των δώρων γίνεται με δική τους χρέωση.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.</h3>
Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 3 αριθμούς από το 1 ως το 888 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Κατερίνα Καλοδίκη

2. Ελένη Κυριαζή

3. Kάτια Μέργου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.