Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 3 Τεστ ΠΑΠ από το "Healthy Lady", Κέντρο Μαιευτικής-Γυναικολογίας, Παιδικής και Εφηβικής Γυναικολογίας

Κερδίστε 3 Τεστ ΠΑΠ από το "Healthy Lady", Κέντρο Μαιευτικής-Γυναικολογίας, Παιδικής και Εφηβικής Γυναικολογίας

BrushSlide-630x472Με αφορμή το σημερινό εορτασμό τςη Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, το infokids.gr σε συνεργασία με το "Healthy Lady",  το Κέντρο Μαιευτικής-Γυναικολογίας, Παιδικής και Εφηβικής Γυναικολογίας, παρέχουν σε τρεις τυχερές αναγνώστριες ένα δώρο ζωής, δωρεάν 1 τεστ Παπανικολάου, την πιο βασική εξέταση για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.

Λίγα λόγια για την εξέταση κατά Παπανικολάου

Ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας είναι ο δεύτερος πιο συνηθισμένος καρκίνος στις γυναίκες παγκοσμίως, προκαλώντας περίπου 328.000 θανάτους ετησίως.

Είναι ο δεύτερος συχνότερος καρκίνος σε γυναίκες κάτω των 45 ετών. Στην Ευρώπη, κάθε μέρα πεθαίνουν περίπου 40 γυναίκες από καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.

Στην Ελλάδα περίπου 500 Ελληνίδες πεθαίνουν από την πάθηση αυτή.

Η καλύτερη αντιμετώπιση είναι η πρόληψη με την τακτική εξέταση κατά Παπανικολάου. Το τεστ Παπανικολάου είναι μία απλή εξέταση για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.

Σύμφωνα με τις οδηγίες των επιστημονικών εταιρειών American Cancer Society (ACS), American Society for Colposcopy and Cervical Pathology (ASCCP), και American Society for Clinical Pathology (ASCP),

ο έλεγχος για καρκίνο του τραχήλου της μήτρας με τεστ Παπανικολάου πρέπει να ξεκινά από την ηλικία των 21 ετών.

Είναι μία απλή εξέταση που χρειάζεται λιγότερο από δέκα λεπτά και μπορεί να σώσει τη ζωή σας!

Ας γνωρίσουμε το "Healthy Lady"

Στο "Healthy Lady" κάθε Γυναίκα, Έφηβη, ακόμα και μικρά κορίτσια, απολαμβάνουν σύγχρονες Ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Η συνεργασία ειδικών, όπως Μαιευτήρα Χειρουργού Γυναικολόγου, Πλαστικού Χειρουργού, Ειδικού Αισθητικής Ιατρικής, αλλά και άλλων συναφών με τη Γυναίκα ειδικοτήτων (όταν αυτές χρειαστούν), όπως Δερματολόγου, Παιδοδερματολόγου, Ψυχολόγου και Παιδοψυχολόγου, Διατροφολόγου Αισθητικού κ.λπ, εξασφαλίζει καλύτερη παροχή Ιατρικής Φροντίδας και συγκεντρώνει σε ένα χώρο όλα όσα ζητάει η Γυναίκα του Σήμερα.  Με ειλικρίνεια, καλή διάθεση, με σύγχρονες και τεκμηριωμένες γνώσεις, μέσα σε άνετο, διακριτικό και ευχάριστο περιβάλλον, προσφέρουμε λύσεις για θέματα που αφορούν τη σύγχρονη Γυναίκα, σφαιρικά.

"Healthy Lady"
Μουσών 1 (Λεωφ. Κηφισίας και γέφυρα Κατεχάκη, πλησίον Μαιευτηρίου "ΛΗΤΩ"),  Αθήνα

Τηλέφωνο: 210 69 19 219

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει τη Παρασκευή 15 Μαρτίου στις 14 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 3 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις 3 εξετάσεις κατά Παπανικολάου στο "Healthy Lady",  Κέντρο Μαιευτικής-Γυναικολογίας, Παιδικής και Εφηβικής Γυναικολογίας.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 3 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 3 αριθμούς από το 1 ως το 457 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Χρυσαυγή Καυκή

2. Mary Sinanidis

3. Αφροδίτη Ζαίμη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.