Κερδίστε 3 βραχιολάκια για να παίξετε και να διασκεδάσετε στα Aidonakia Winter Wonderland (1/1-9/1)

Στη χώρα των θαυμάτων, τη χώρα της φαντασίας, το «Aidonakia Winter Wonderland». το πιο μαγικό παραμύθι των Χριστουγέννων, ο Καρυοθραύστης, ζωντανεύει φέτος στο Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια στο Μαρούσι.

Ο Καρυοθραύστης μεταμορφώνεται σε οδηγό για τους μικρούς και μεγάλους φίλους, στον μαγικό κόσμο που έχει δημιουργήσει με πολύ αγάπη το Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια.

Στο Aidonakia Winter Wonderland φέτος θα τα βρείτε όλα!

Ένας παραμυθένιος κόσμος περιμένει μικρούς και μεγάλους για 11η συνεχή χρονιά με πολλά παιχνίδια και χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις!

Περνώντας από μια φανταστική πύλη ο επισκέπτης έχει την αίσθηση ότι ταξιδεύει σε έναν φανταστικό κόσμο! Τo Παγωμένο Παλάτι της Βασίλισσας του Χιονιού, το σπίτι του Άγιου Βασίλη, ο παγωμένος κήπος με το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και το γεμάτο δώρα χριστουγεννιάτικο τρενάκι σας περιμένουν για τις πιο παγωμένες super selfies της χρονιάς!

Μεγάλο Παγοδρόμιο με ποπ αρτ διακόσμηση & Το Bungee Trampoline των Ξωτικών

Για τους λάτρεις του πάγου το πιο fun παγοδρόμιο 200τμ περιμένει μικρούς και μεγάλους και για τους λάτρεις των απογειώσεων φέτος τα Ξωτικά έφεραν την ιπτάμενη σχολή τους στο μεγαλύτερο bungee jumping trampoline της πόλης και σας περιμένουν για να σας ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Aidonakia Winter Wonderland
Ανδρέα Παπανδρέου & Διονύσου 155, Μαρούσι

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα 3 διπλά βραχιολάκια για να παίξετε και να διασκεδάσετε στα Aidonakia Winter Wonderland (1/1-9/1). Κάθε βραχιολάκι (1 ενήλικας + 1 παιδί) αντιστοιχεί σε 13 παιχνίδια + 1 είσοδο στο παγοδρόμιο + 1 μάρκα για bungee trampoline). Το βραχιόλι δεν ισχύει για τα Συγκρουόμενα και τα παιχνίδια που κερδίζουν δώρα. Το ωράριο είναι Δευτέρα έως Παρασκευή 16:00-22:00 και Σάββατο-Κυριακή 10:00-23:00

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη. Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email ) . Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου στις 15.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα 3 διπλά βραχιολάκια για να παίξετε και να διασκεδάσετε στα Aidonakia Winter Wonderland (1/1-9/1)

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην δωροθέτρια εταιρία ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.

Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

O διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

1.Πιστιόλη Ευαγγελία

2.Χρυσούλα Καμαρίτσα

3.Ραφαηλία Καραπέτρου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.