Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 3 χειροποίητες δημιουργίες από τα Ζουζουνοπλεξίματα

Κερδίστε 3 χειροποίητες δημιουργίες από τα Ζουζουνοπλεξίματα

69288_10200966770830644_1159524863_nΈχουμε μια ιδιαίτερη αδυναμία στις χειροποίητες δημιουργίες που ξεχωρίζουν για την μοναδικότητα και το μεράκι με το οποίο είναι φτιαγμένες. Τα Ζουζουνοπλεξίματα της γλυκιάς Κατερίνας μάς κέντρισαν τη προσοχή και το ενδιαφέρον καθώς βρήκαμε πρωτότυπα αξεσουάρ αξιοποιώντας την τεχνική του πλεξίματος. Κι επειδή σας αγαπάμε σκεφτήκαμε να κάνουμε ένα διαγωνισμό και να σας προσφέρουμε 3 χειροποίητες δημιουργίες δια χειρός Ζουζουνοπλεξιμάτων. Ειδικότερα, κάντε  Like στη σελίδα των Ζουζουνοπλεξιμάτων  στο Facebook και 2 τυχεροί αναγνώστες κερδίζουν από ένα χειροποίητο σκουφάκι ένα για αγοράκι και ένα για κοριτσάκι ενώ μια τυχερή αναγνώστρια κερδίζει ένα πορτοφολάκι. 

598918_10200966766230529_1245380095_n

481286_10200967747655064_2009850782_n

Λίγα λόγια για τα Ζουζουνοπλεξίματα

Είμαι η Κατερίνα και έχω τη σελίδα Ζουζουνοπλεξίματα ! Από τότε που με θυμάμαι, λατρεύω το πλέξιμο. Η πιο έντονη παιδική μου ανάμνηση είναι η μητέρα μου να πλέκει! Τα χρόνια πέρασαν, έγινα κι εγώ μανούλα κι άρχισα πρωτίστως να πλέκω για τη μικρούλα μου.Τώρα όμως πλέκω για όλα τα μικρά και μεγαλύτερα ζουζούνακια με τα χεράκια μου ό,τι βάλει η φαντασία τους !


Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 26 Μαρτίου στις 14:00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 3 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Σας προσφέρουμε 3 χειροποίητες δημιουργίες δια χειρός Ζουζουνοπλεξιμάτων. Ειδικότερα, 2 τυχεροί αναγνώστες κερδίζουν από ένα χειροποίητο σκουφάκι ένα για αγοράκι και ένα για κοριτσάκι ενώ μια τυχερή αναγνώστρια κερδίζει ένα πορτοφολάκι
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 3 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Για τους νικητές που διαμένουν στην επαρχία, η αποστολή των δώρων γίνεται με δική τους χρέωση.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 3 αριθμoύς από το 1 ως το 837 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Γεωργία Χριστάκη- 1 χειροποίητο σκουφάκι

2. Βαρβάρα Κρούσσου- 1 χειροποίητο σκουφάκι

3. Ναταλία Γρηγοριάδου- 1 πορτοφολάκι

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.