Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 4 αναμνηστικά back to school δωράκια της παιδικής ταινίας κινουμένων σχεδίων "Μπάτε Σκύλοι Αλέστε"

Κερδίστε 4 αναμνηστικά back to school δωράκια της παιδικής ταινίας κινουμένων σχεδίων "Μπάτε Σκύλοι Αλέστε"

Μικροί και μεγάλοι λάτρεψαν από την πρώτη στιγμή την παιδική κινηματογραφική ταινία "Μπάτε Σκύλοι Αλέστε" που φέρει την υπογραφή των δημιουργών του "Εγώ,Ο Απαισιότατος". Χαριτωμένο, ευρηματικό και με στιγμές σουρεαλιστικού χιούμορ, το νέο animation προσφέρει στιγμές γέλιου και διασκέδασης για μικρούς και (το δυσκολότερο) μεγάλους.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Σε μία γεμάτη θόρυβο και κίνηση πολυκατοικία του Μανχάταν, η πραγματική μέρα ξεκινά όταν τα δίποδα φύγουν για τη δουλειά και το σχολείο. Τότε τα κατοικίδιά τους ξεκινούν την δική τους ρουτίνα: αράζουν κουτσομπολεύοντας τους ιδιοκτήτες τους, προβάρουν τρόπους να ζητούν λιχουδιές, ακούν την αγαπημένη τους μουσική. Ο Μαξ, ένα πνευματώδες τεριέ που θεωρεί ότι είναι τα πάντα για την ιδιοκτήτριά του, βλέπει την βολεμένη ζωή του να ανατρέπεται όταν εκείνη φέρνει σπίτι τον Ντουκ, έναν τεράστιο σκύλο που αμέσως τον ανταγωνίζεται. Μετά από μια παρεξήγηση, οι δυο τους βρίσκονται ελεύθεροι στους δρόμους της Νέας Υόρκης και θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους ενάντια σε έναν εχθρό που θα τα βάλει με την ανθρωπότητα!

afisa

ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ

Aπό την UIP

%ce%ba%ce%b1%cf%83%ce%b5%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%bd%cf%84%cf%8c%cf%86%ce%bb%ce%b5%cf%82%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%8d%cf%86%ce%bf%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b3%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b1%cf%83%cf%87%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%84%cf%83%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b1

To δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε αναμνηστικά back to school δωράκια της παιδικής ταινίας κινουμένων σχεδίων "Μπάτε Σκύλοι Αλέστε". Ειδικότερα ένας τυχερός θα κερδίσει μια σχολική τσάντα με μια κοριτσίστικη και μια αγορίστικη κασετίνα και οι υπόλοιποι 3 νικητές θα κερδίσουν από μια μπλε θεματική τσάντα που έκαστη περιέχει ένα αγορίστικο σετ με σκούφο, γάντια, παντόφλες και κουβέρτα.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την  Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε αναμνηστικά back to school δωράκια της παιδικής ταινίας κινουμένων σχεδίων "Μπάτε Σκύλοι Αλέστε". Ειδικότερα ένας τυχερός θα κερδίσει μια σχολική τσάντα με μια κοριτσίστικη και μια αγορίστικη κασετίνα και οι υπόλοιποι 3 νικητές θα κερδίσουν από μια μπλε θεματική τσάντα που έκαστη περιέχει ένα αγορίστικο σετ με σκούφο, γάντια, παντόφλες και κουβέρτα. 
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 26η Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr,www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 1.869 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερoί νικητές είναι οι:

Για μια σχολική τσάντα με μια κοριτσίστικη και μια αγορίστικη κασετίνα

Έφη Δίπλα

Για μια μπλε θεματική τσάντα που έκαστη περιέχει ένα αγορίστικο σετ με σκούφο, γάντια, παντόφλες και κουβέρτα

Δήμητρα Ταφίλη

Κολοκυθάς Ιωάννης

Άννα Μελτεμιώτη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.