Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 4 αντίτυπα του βιβλίου "Το σχολικό ημερολόγιο ενός Ufo 2014-2015" των εκδόσεων Άγκυρα

Κερδίστε 4 αντίτυπα του βιβλίου "Το σχολικό ημερολόγιο ενός Ufo 2014-2015" των εκδόσεων Άγκυρα

SXOLIKO_HMEROLOGIO_UFOΤο UFO και η παρέα του ετοίμασαν για τους μαθητές του Δημοτικού αλλά και του Γυμνασίου ένα ξεχωριστό και πολύ χρήσιμο ημερολόγιο που θα γίνει το πιο αγαπημένο και απαραίτητο «εργαλείο» της νέας σχολικής χρονιάς!!!

Τι μπορούν να κάνουν τα παιδιά με αυτό το ημερολόγιο

Μπορούν να γράψουν το πρόγραμμα του σχολείου και να ενημερωθούν για τα έτη 2014-2015
Σε κάθε ημέρα υπάρχει ειδικός χώρος για να σημειώνει τα μαθήματα και τις υποχρεώσεις του ακόμα και για τις ξένες γλώσσες αλλά και για άλλες δραστηριότητες.
Ειδικός χώρος για να σημειώνει τα καλύτερά του – ταινίες, θεατρικές παραστάσεις, εκδρομές, βιβλία, μέχρι και φάρσες – ώστε να θυμάται τις καλύτερες τις αγαπημένες στιγμές της χρονιάς… μα και τις άσχημες.
Φυσικά θα βρίσκει ποιος γιορτάζει αλλά και τις παγκόσμιες ημέρες.
Όσο για τα Σαββατοκύριακα θα βρει έναν οδηγό για να ξέρει πως πέρασε κάθε διήμερο.
Κινούμενα σχέδια στο κάτω δεξί μέρος του βιβλίου.

Εκδόσεις: Άγκυρα
Συγγραφείς: Γιώργος Κωνσταντινίδης- Σωτήρης Μητρούσης
Σελίδες: 256
Εξώφυλλο:μαλακό

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους τέσσερις αναγνώστες που θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου "Το σχολικό ημερολόγιο ενός Ufo 2014-2015" των συγγραφέων Γιώργου Κωνσταντινίδη και Σωτήρη Μητρούση που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Άγκυρα. Η παραλαβή του δώρου θα γίνει από τον Πολυχώρο ΑΓΚΥΡΑ, Σόλωνος 124 & Εμμ. Μπενάκη Αθήνα, 2103837667.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

    • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους τέσσερις αναγνώστες που θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου "Το σχολικό ημερολόγιο ενός Ufo 2014-2015" των συγγραφέων Γιώργου Κωνσταντινίδη και Σωτήρη Μητρούση που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Άγκυρα. Η παραλαβή του δώρου θα γίνει από τον Πολυχώρο ΑΓΚΥΡΑ, Σόλωνος 124 & Εμμ. Μπενάκη Αθήνα, 2103837667.
    • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 22η Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
    • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
    • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
    • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
    • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
    • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
    • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 967 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1. Όλγα Πουλογιαννοπούλου

2. Ιωάννα Φρέντζου

3. Προκόπιος Σταμούλης

4. Θάλεια Ψωμά

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter