Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 4 μονές προσκλήσεις για την παράσταση των "Xana Zoo" στο Ράδιο City Θεσσαλονίκης (20/10)

Κερδίστε 4 μονές προσκλήσεις για την παράσταση των "Xana Zoo" στο Ράδιο City Θεσσαλονίκης (20/10)

213b-630x587Οι Xana Zoo του Μάνου Βαφειάδη, σε σκηνοθεσία Κώστα Καπετανίδη, μετά τις δύο επιτυχημένες παραστάσεις που ανέβασαν τον Σεπτέμβριο στη Θεσσαλονίκη, επιστρέφουν και πάλι, με δύο μοναδικές παραστάσεις, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, στο θέατρο ΡΑΔΙΟ CITY, στις 12.00 το μεσημέρι και στις 5.30 το απόγευμα. Η Τερέζα, ο Βασίλης και η Μαρία μαζί με το «Φαταούλα», τη «Φαταούλενα» τον «Αστακό» , το «Βάτραχο» , την «Καραβίδα» και τους καινούργιους, φανταστικούς ήρωες της «Χοραλίας», θα βρεθούν στο ΡΑΔΙΟ CITY, περιμένοντας τους φίλους τους για να τραγουδήσουν και να χορέψουν μαζί, όλες τις μεγάλες επιτυχίες του Μάνου Βαφειάδη.

Η παράσταση των αγαπημένων Xana Zoo διανθίζεται με την προσθήκη ιστοριών από την «Χοραλία» την νέα μαγική, παραμυθένια χώρα, που δημιούργησε ο Μάνος Βαφειάδης. Οι Xana Zoo υπόσχονται πως και αυτή τη φορά θα «κλέψουν» τις εντυπώσεις και τις καρδιές μικρών και μεγάλων και θα τους παρασύρουν στον μαγικό κόσμο που δημιουργεί ο Μάνος Βαφειάδης, που χρόνια τώρα διασκεδάζει και ψυχαγωγεί το θεατρικό κοινό με τους φανταστικούς ήρωες και τις περιπέτειές τους.  Oι Xana Zoo ερμηνεύουν, επίσης, τα τραγούδια τους, αφιερωμένα στην «Καλύτερη Μαμά του Κόσμου», στο Μπαμπά, στον Παππού αλλά και στη Γιαγιά, που είναι χίπισσα. Φυσικά δεν λείπει ο ξέφρενος χορός με την«Κατσίκα», την «Καμήλα», τον «Αστακό» και την «Αγελάδα».

Κυριακή 20 Οκτωβρίου
Πρώτη παράσταση: 12:00 το μεσημέρι.
Δεύτερη παράσταση:17:30 το απόγευμα.

ΡΑΔΙΟ CITY
Παρασκευοπούλου & Βασιλίσσης Όλγας 11.
Τηλ.: 2310. 824970, 2310. 819153

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις 4 μονές προσκλήσεις για την παράσταση των "Xana Zoo" στο Ράδιο City Θεσσαλονίκης την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου  τις 15.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις 4 μονές προσκλήσεις για την παράσταση των "Xana Zoo" στο Ράδιο City Θεσσαλονίκης την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 4 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.
Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 4 αριθμούς από το 1 ως το 231 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους τυχερούς

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Ιωάννα Καραηλία

2. Βάια Μερόκη

3. Δέσποινα Καραταγλίδου

4. Κωνσταντινιά Σιβρή

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.